Wireless toetsenborden

Onze Wireless toetsenborden maken zonder kabel verbinding met je tablet of computer. Met deze compacte toetsenborden heb je geen last van kabels en heb je veel meer bewegingsvrijheid. De toetsenborden verbind je eenvoudig met een mobiele apparaat door middel van Bluetooth. Overal en wanneer je maar wilt kan je je e-mails beantwoorden. Zeer geschikt voor zakelijk doeleinden. 

Bekijk ons assortiment en bestel een geschikte Wireless toetsenbord eenvoudig en snel online op tabletottaal.nl. Bestel op werkdagen voor 17.00 uur en dan heb je het morgen in huis. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wireless toetsenbord voor een tablet

Optimaal gebruik maken van je tablet? Een wireless toetsenbord is een onvergetelijke tablet accessoires waarmee je het voordeel van handzaamheid zal ervaren. Onze toetsenborden maken middels een Bluetooth connectie verbinding met je tablet. Typen doe je op een qwertytoetsenbord. Eenvoudig en snel langere stukken teksten typen en e-mails verzenden. Je hoeft niet meer te rommelen met de kleine knopjes van je touchscreen en bovendien zorgt een wireless toetsenbord ervoor dat je het hele scherm van je beeld kan zien. 

Wireless toetsenbord kopen

Binnen ons assortiment vind je onder andere toetsenborden voor een iPad, Samsung tablet en voor een SmartTV. Naast de toetsenborden kan je bij ons ook terecht voor andere praktische accessoires, zoals adapters, kabels en autoladers. Bestellen doe je gemakkelijk en veilig online bij tablettotaal. Bij bezorgen jouw bestelling gratis op het gewenste afleveradres.