iPad kinderhoes

Steeds meer kinderen hebben tegenwoordig een eigen iPad, ook op scholen wordt de iPad steeds meer toegepast. Voor het beschermen worden er speciale kinderhoezen gemaakt die schokbestendig zijn, stevig zijn en beschermen tegen krassen, vallen en stoten. In ons assortiment vind je kinderhoezen voor alle modellen en series iPads die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en modellen. Bestel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Extra stevige kinderhoezen voor alle iPads

De iPad hoezen in deze categorie beschermen de iPad extra goed waardoor kinderen zonder groot risico met de iPad aan de slag kunnen. De hoezen zijn voorzien van bepaalde eigenschappen die ervoor zorgen dat kinderen de iPad niet gemakkelijk beschadigen en de iPad goed vasthouden middels grote handvaten. Overige kenmerken van kinderhoezen zijn de volgende:

  • Voorzien van een groot handvat
  • Verticaal en horizontaal te gebruiken
  • Ergonomisch verantwoord
  • Knoppen, speakers en camera zijn vrij gehouden

Welke iPad heb ik?

Bij het kiezen van een leuke en stevige kinderhoes is het belangrijk dat je weet welke iPad je hebt om een passende hoes te kunnen kiezen. Als je niet zeker weet welke iPad je hebt kan je dat op een snelle manier achterhalen. Ga naar instellingen op je iPad, klik op info, vervolgens op algemeen en dan zie je het modelnummer. Als je dat intoetst in Google komt je resultaat naar boven. Je kunt het modelnummer ook op de achterzijde van je iPad vinden. Voor meer informatie hierover kan je onze pagina met uitleg over series en modellen bekijken.

Om je keuze makkelijker te maken kun je aan de linkerkant van het scherm gebruik maken van de filtermogelijkheden. Daar kun je onder andere het type iPad aanklikken en een type hoes kiezen.

Ruime keuze kinderhoezen voor de iPad air, iPad mini & iPad Pro

Voor bijna alle iPad series en modellen hebben wij kinderhoezen in ons assortiment. De hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren en vormen waardoor ze de iPad niet alleen beschermen maar ook een vrolijk tintje geven.

Ben je op zoek naar een wat meer stoere beschermhoes? Dan is de bumper case de ideale hoes voor jouw iPad. Voor de kinderhoezen van de originele foam fabriek kun je bij tablettotaal.nl kiezen uit een breed aanbod.

Een iPad kinderhoes bestellen bij tablettotaal.nl

De kinderhoezen die wij in ons assortiment aanbieden zijn getest waardoor wij de kwaliteit en de pasvorm van de hoezen kunnen garanderen. Heb je nog vragen over een product of over het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact met ons op. Bestel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden.