iPad mini 1, 2 & 3

De tablethoezen van tablettotaal.nl zijn getest waardoor wij de beste kwaliteit en de perfecte pasvorm kunnen garanderen. Wij bieden de hoezen aan tegen de scherpste prijzen. Bestel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

iPad mini 1, 2 & 3 hoezen & cases

De iPad mini is sinds hij werd uitgebracht in november 2012 opnieuw uitgebracht in 2013, 2014 en 2015.

  • iPad mini (1) met modelnummers A1432, A1454 & A1455, uitgebracht in 2012.
  • iPad mini 2 met modelnummers A1489, A1490 & A1491, uitgebracht in 2013.
  • iPad mini 3 met modelnummers A1599 & A1600, uitgebracht in 2014.
  • iPad mini 4 met modelnummers A1538 & A1550, uitgebracht in 2015.

De iPad mini 1 tot en met 3 hebben identieke afmetingen waardoor een hoes voor de iPad mini 1 ook geschikt is voor de iPad mini 2 en 3. Ben je op zoek naar een hoes voor de iPad mini 4? Bekijk dan ons aanbod beschermhoezen voor de iPad mini 4.

Welke iPad mini heb ik?

Weet je niet precies welke iPad mini je hebt? Dat kun je gemakkelijk controleren door naar instellingen te gaan op je iPad mini, klik op info, vervolgens op algemeen en dan zie je het modelnummer. Als je dat intoetst in Google komt je resultaat naar boven.

Je kunt het modelnummer ook op de achterzijde van je iPad vinden. Voor meer informatie hierover kan je onze pagina met uitleg over modellen en series bekijken.

Ruime keuze cases voor de iPad mini 1, 2 en 3

Ieder die een iPad mini bezit gebruikt het apparaat voor zijn eigen doeleinden. Om niet alleen de bescherming te verbeteren maar ook het gebruiksgemak van je iPad mini uit de eerste, tweede of derde generatie te verbeteren bieden wij de volgende verschillende typen hoezen aan.

  • Book covers – Dit type hoes beschermd de achterkant van je iPad maar middels een flap ook het scherm. De flap is te vouwen tot een standaard zodat je de iPad horizontaal rechtop kunt zetten.
  • Smart covers – De voor- en achterkant van de iPad worden beschermd en de hoes kan gebruikt worden als standaard. De flap wordt op meerdere manieren gevouwen waardoor hij op meerdere manieren neergezet kan worden.
  • Draaibare hoezen – Deze hoezen werken net als een book cover, maar kunnen in de hoes gedraaid worden. Daardoor kan de iPad horizontaal en verticaal rechtop gezet worden.
  • Hoezen met toetsenbord – Een hoes met ingebouwd toetsenbord en de mogelijkheid om de iPad rechtop te zetten. Ideaal als je veel teksten op je iPad schrijft.
  • Bumper case – Zeer stevige hoezen met ingebouwde screenprotector, spatwaterdichtheid en standaard om de iPad rechtop te zetten.
  • Kinderhoezen – Kleurrijke stevige hoezen die voorkomen dat de iPad beschadigd raakt als hij een keer valt of ergens tegenaan gestoten wordt.

Een hoes voor de iPad mini 1, 2 of 3 bestellen bij tablettotaal.nl

De hoezen die wij in ons assortiment aanbieden zijn getest waardoor wij de kwaliteit en de pasvorm van de hoezen kunnen garanderen. Heb je nog vragen over een product of over het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact met ons op. Bestel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden.