Samsung Galaxy Tab S2 9.7

Bescherm je Samsung Galaxy Tab S2 9.7 met een degelijke cover op maat. Bij tablettotaal.nl vind je een ruim assortiment tablethoezen geschikt voor de Galaxy Tab S2 9.7 modelnummers T810, T815 (2015) en T813N, T819N (2016).

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 modellen 2015 (T810, T815) en 2016 (T813N, T819N)

In 2015 werd deze tablet voor het eerst uitgebracht (T810 en T815). In 2016 werd deze tablet opnieuw uitgebracht met verbeterde hardware (T813N en T819N). Qua uiterlijk heeft deze tablet geen verbeteringen gehad. Het scherm van deze tablet bedraagt 9.7 inch, wat gelijk staat 228,6mm. De afmetingen van tablet bedragen:

  • Hoogte: 169,0mm
  • Breedte: 237,3mm
  • Dikte: 5,6mm 

Wanneer jij je tablet intensief gaat gebruiken is val en stoot schade haast onvermijdelijk. Wij adviseren ook altijd om gebruik te maken van een beschermhoes. Alle beschermhoezen in ons assortiment zijn getest en geschikt voor de Galaxy Tab S2 9.7. De hoezen zijn voorzien van de juiste uitsparingen zodat je alle knoppen en aansluitingen gemakkelijk kan gebruiken.  

De juiste tabletcover kiezen voor jouw Galaxy Tab S2 9.7

Om zo lang mogelijk te genieten van je tablet is het verstandig om gebruik te maken van een goede en prettig werkende beschermhoes. Afhankelijk van jouw wensen kun je kiezen uit verschillende tablethoezen:

  • Tab S2 9.7 Draaibare hoes / Flip cover - Flip covers bieden de optie om jouw tablet zowel liggend als staand in de standaard te zetten. Makkelijk als je veel leest op de tablet.
  • Tab S2 9.7 Book cover - Book covers zijn de meest bekende tablet cases. Voorzien van een harde of flexibele flap die over het scherm heen valt. De flap kan ook gebruikt worden als standaard.
  • Tab S2 9.7 Kinderhoezen - Vrolijke hoezen in allerlei verschillende kleurtjes. Dankzij het super sterke EVA-schuimrubber zijn deze beschermhoezen ook nog eens zeer schokbestendig. Voorzien van een handige greep die als standaard gebruikt kan worden.

Tablethoezen met een schermcover bieden de beste bescherming tegen schade. Voor de maximale bescherming tegen krassen is het wel verstandig om ook een screenprotector voor jouw Samsung Galaxy Tab S2 9.7 mee te bestellen. 

Tab S2 9.7 tablethoezen voor de zakelijke gebruiker

Voor de zakelijke gebruiker hebben wij een selectie van Tab S2 9.7 hoezen met een luxere uitstraling van PU leer. Daarbij hebben wij ook tablethoezen met een draadloos toetsenbord in de flap. Dit maakt het mogelijk om makkelijker teksten te verwerken.

Ook bieden wij de mogelijkheid om tablethoezen te bedrukken met logo voor tablets van de zaak of als relatiegeschenk.  

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 hoes kopen

Alle hoezen in ons assortiment zijn getest op een goede stevige pasvorm en passen gegarandeerd goed bij jouw Tab S2 9.7 tablet. Bekijk voor je bestelt het modelnummer zodat je zeker weet dat je de goede hebt. Bekijk ook: Welke tablet heb ik?

Kies jouw favoriete hoes en bestel snel en voordelig online. Altijd gratis verzonden binnen Nederland. Bestel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden.