Tablethoezen voor scholen, bedrijven en overheid

Digitalisering ontwikkelt zich op scholen, bedrijven en bij de overheid razendsnel. De integratie van mobiele apparaten is al enige tijd in opmars, maar zetten zich in flink tempo door. De vraag naar tablets stijgt en ook de vraag naar tablethoezen wordt groter en groter. 

Maak je bij jouw organisatie gebruik van een tablet of iPad en wil je deze beschermen tegen eventuele beschadigingen? tablettotaal heeft een ruim assortiment met iPad en Samsung tablethoezen. 

Tablethoezen in het onderwijs

Op steeds meer scholen in Nederland worden tablets of iPads gebruikt door kinderen en leraren. Het zijn uitstekende hulpmiddelen om kinderen op een spelenderwijze te laten leren. Lezen, schrijven en rekenen, alles is mogelijk op een tablet of iPad.

Speciaal voor kinderen zijn er kinderhoezen ontwikkelt. Deze hoezen bieden bescherming tegen barsten, krassen en andere beschadigingen. Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje. De tablet kinderhoezen worden gemaakt van hoogwaardig en kindvriendelijk EVA-schuim. De hoezen voelen stevig, maar daarnaast ook licht aan. EVA-schuim dempt harde stoten, klappen en voorkomt krassen aan de behuizing.

Kinderhoezen beschermen de tablets volledig rondom. Aan de voorzijde valt de hoes net over het beeldscherm heen, waardoor het scherm bij het vallen niet als eerste wordt geraakt. Leraren schuiven de tablet gemakkelijk in de hoes. Het handvat zorgt voor een stevige grip en is zo gemaakt dat de tablethoes in een horizontale en verticale stand gevouwen kan worden. De kinderen kunnen hierdoor op ergonomische wijze gebruik maken van hun tablet of iPad. 

Afgelopen jaren hebben wij vele scholen mogen voorzien van beschermende, kindvriendelijke tablethoezen van tablettotaal. Binnen ons assortiment vind je zowel Samsung als iPad kinderhoezen. De tablethoezen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en voor verschillende modellen. 

Bedrijven en overheid

Ook bij bedrijven en overheidsinstellingen is het gebruik van tablets, iPads en smartphone toegenomen. tablettotaal heeft een breed assortiment met hoezen die in verschillende branches gebruikt kunnen worden.

Kun je geen keuze maken uit onze tablethoezen? Wij helpen je graag door samen te kijken naar de omgeving waarin de tablet ingezet zal worden en de eisen die jullie aan een tablethoes stellen. Op basis daarvan zorgen wij voor een perfect aansluitende hoes. Naast de bescherming van de tablets, bieden wij ook oplossingen voor het gebruik. Denk hierbij aan passende accessoires, zoals wireless toetsenborden, autoladers en kabels. 

Tablethoezen voor scholen, bedrijven of overheid bestellen

Het bestellen van tablethoezen en accessoires doe je eenvoudig, snel en veilig bij ons online. Maak als zakelijk klant een account aan, zodat je eenvoudig toegang krijgt tot jouw bestellingen, de voorgaande bestellingen snel kunt inzien, de volgende bestelling sneller kunt afhandelen en meer.

Tablethoezen in een grotere oplage bestellen? Neem voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte contact met ons op. Je kunt ons telefonische bereiken op nummer 036-3333 003 of stuur een e-mail naar klantenservice@tablettotaal.nl.