Samsung Galaxy Tab E 9.6

Biedt optimale bescherming voor je Samsung Galaxy Tab E 9.6 met een van de beschermhoezen van tablettotaal.nl. Binnen ons assortiment vind je diverse tablethoezen geschikt voor de Galaxy Tab E 9.6 met serienummer T560 en T561. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Samsung Galaxy Tab E 9.6 (T650 en T561)

Eind 2015 introduceerde Samsung een nieuwe serie met tablets. Deze budgetvriendelijke tablet is zeer compact en gemakkelijk in het gebruik. Het scherm van deze tablet bedraagt 9.6 inch, wat gelijk staat aan 226,8mm. De afmetingen van de tablet bedragen:

  • Hoogte: 241,9mm
  • Breedte: 149,5mm
  • Dikte: 8,5mm 

Alle tabletcovers binnen ons assortiment zijn geschikt en getest voor de Galaxy Tab E 9.6. Zo hebben alle tabletcovers de juiste uitsnijdingen zodat de alle knoppen en aansluitingen optimaal gebruikt kunnen worden. 

De juiste cover voor jouw Samsung Galaxy Tab E 9.6

Wanneer jij je tablet intensief gaat gebruiken is het vrijwel onvermijdelijk dat je maken krijgt met val en stoot schade. Om zo lang mogelijk te genieten van je tablet is het verstandig om gebruik te maken van een goede beschermhoes. Afhankelijk van jouw eigen wensen en smaak kun je kiezen uit verschillende tablethoezen:

Tablethoezen met een schermcover bieden de beste bescherming tegen schade. Voor de maximale bescherming tegen krassen is het wel verstandig om ook een screenprotector voor jouw Samsung Galaxy Tab E 9.6 mee te bestellen. 

Tab E 9.6 tablethoezen voor de zakelijke gebruiker

Voor de zakelijke gebruiker hebben wij een selectie van Tab E 9.6 hoezen met een luxere uitstraling van PU leer. Daarbij hebben wij ook tablethoezen met een draadloos toetsenbord in de flap. Dit maakt het mogelijk om makkelijker teksten te verwerken.

Ook bieden wij de mogelijkheid om tablethoezen te bedrukken met logo voor tablets van de zaak of als relatiegeschenk.  

Samsung Galaxy Tab E 9.6 hoes kopen

Alle hoezen in ons assortiment zijn getest op een goede stevige pasvorm en passen gegarandeerd goed bij jouw Tab E 9.6 tablet. Controleer voor je bestelt het modelnummer zodat je zeker weet dat je de goede hebt. Bekijk ook: Welke tablet heb ik?

Kies jouw favoriete hoes en bestel snel en voordelig online. Altijd gratis verzonden binnen Nederland. Bestel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden.