Kabels

Met de kabels uit ons assortiment kun je een tablet of smartphone via computer of USB lader opladen. Altijd handig om een extra kabel in huis te hebben of om een extra kabel mee naar werk te nemen. De kabels zijn van de erkende merken Samsung en Apple. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een lang levensduur. 

Is je huidige kabel defect of versleten? Bestel dan een nieuwe eenvoudig online bij tablettotaal. Bestel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kabels voor tablet of smartphone

Binnen ons assortiment vind je vrijwel alle soorten USB kabels om je tablet of smartphone aan te sluiten op een adapter of computer. Je hebt keuze uit diverse soorten kabels met verschillende lengtes en aansluitingen. Van originele Samsung kabels tot aan B-merk kabels. Alle kabels zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn met zorg door tablettotaal geselecteerd. 

Standaard Micro-usb kabels

Een micro-usb aansluiting is de meest voorkomende aansluiting voor tablets en smartphones. Vrijwel iedere fabrikant gebruikt deze aansluiting standaard. Kabels kunnen probleemloos voor meerdere merken toestellen gebruikt worden. 

USB-C kabels

Langzamerhand komen er steeds meer apparaten met een USB-C aansluiting. De USB-C kabels worden ook wel gezien als de opvolger van de Micro-usb aansluitingen. De USB-C aansluiting kent de volgende voordelen:

  • Aansluiting is omkeerbaar, oftewel je hoeft niet meer te kijken of je het stekkertje goed in het apparaat stopt.
  • USB-C is een stuk sneller.
  • Ondersteunt de aansluiting met meerdere verbindingen tegelijk.
  • Verhoogd gebruikersgemak.

Lightning naar Aux kabels

Ben je in het bezit van een iPhone 7 of 7 Plus en wil je graag je muziek oordopjes, met de standaard aux 3.5 mm ingang, gebruiken? Dan zijn onze lightning naar aux kabels hier perfect voor. De vergulde connector zorgt ervoor dat deze adapters audiosignalen zonder ruis en kwaliteitsverlies converteren. De lightning naar aux kabels zijn tevens geschikt voor vele andere modellen iPhones en iPads. 

Kabels kopen & laten bezorgen

Bestel een kabel naar wens gemakkelijk en voordelig bij ons online. Naast de losse kabels kan je ook bij ons terecht voor adapters, autoladers en overige tabletaccessoires. Wij bezorgen je bestelling op ieder gewenst afleveradres in Nederland. Voor vragen of advies m.b.t. onze kabels, neem dan contact met ons op.