9.2 / 10

Samsung Galaxy kinderhoes

Speciaal voor de Samsung Galaxy tablets hebben wij een ruime keuze kinderhoezen in ons assortiment. Omdat kinderen vaak minder voorzichtig met de tablet omgaan is een stevig hoes met extra bescherming de beste keuze. Voor alle Samsung Galaxy tablets hebben wij kinderhoezen. Bestel voor 17:30 en je hebt de hoes de volgende dag al in huis.

Filter

Producten 1-24 van 53

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Ben je niet helemaal zeker welke tablet je hebt?  

    Klik hier!

  2. Ben je niet helemaal zeker welke tablet je hebt?  

    Klik hier!

  3. Ben je niet helemaal zeker welke tablet je hebt?  

    Klik hier!

Filter

Producten 1-24 van 53

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Ruime keuze kindvriendelijke Samsung tablethoezen

Bij tablettotaal.nl hebben wij een ruime keuze aan kinderhoezen voor de Samsung Galaxy tablets. De speciale type kinderhoezen bieden extra bescherming zodat kinderen probleemloos met de tablet aan de slag kunnen. Mocht het een keer voorkomen dat de tablet valt, dan is het risico op schade een stuk lager dan als de Samsung tablet niet in een extra beschermende hoes was geplaatst. De hoezen zijn speciaal voor het betreffende model gemaakt waardoor de camera’s, knopjes en speakers vrij toegankelijk zijn.

In ons assortiment bieden wij veel kleuren, vormen en maten kinderhoezen aan waardoor er voor ieder een leuke en stevige tablethoes is.

Welke Samsung Galaxy tablet heb ik?

Samsung heeft verschillende modellen tablets uitgebracht die allen verschillende afmetingen hebben. Dit zorgt ervoor dat niet alle kinderhoezen voor alle Samsung tablets geschikt zijn. Zorg ervoor dat je zeker weet welk model tablet je hebt zodat je een passende hoes kunt kiezen. Weet je niet zeker welke Samsung Galaxy tablet je hebt? Dat kun je gemakkelijk controleren.

Pak uw Samsung tablet erbij en open instellingen. Ga vervolgens naar toestelinfo / info over tablet en klik op modelnummer. Daar staat altijd SM met daaropvolgend een N, P of T enzovoorts. Er kan bijvoorbeeld het nummer SM-T580 staan, dan is T580 het modelnummer van jouw Samsung tablet. Voor bijna iedere Samsung tablet hebben wij een passende kinderhoes in ons assortiment. Filter via de linkerkant op het model dat jij hebt. Raadpleeg voor meer informatie hierover onze 'Welke tablet heb ik?' pagina

Typen Samsung kinderhoezen

Naast de standaard kinderhoezen die extra bescherming bieden en er vrolijk uitzien, bieden wij ook Heavy duty hoezen. Deze hoezen bieden dankzij hun speciale ontwerp en extra stevige materiaal nog meer bescherming aan de tablet. Daarbij kun je kiezen voor een Heavy Duty Survivor case of een Heavy Duty Survivor smartcover die voorzien is van een beschermende flap aan de voorzijde van de tablet. Zo is ook het scherm goed beschermd als de tablet niet gebruikt wordt.

Ben je op zoek naar een kinderhoes voor een ander type tablet? Bekijk dan ons volledige aanbod tablet kinderhoezen.

Een Samsung Galaxy kinderhoes kopen bij tablettotaal.nl

De kinderhoezen die wij in ons assortiment aanbieden zijn getest waardoor wij de kwaliteit en de pasvorm van de hoezen kunnen garanderen. Heb je nog vragen over een product of over het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact met ons op. Bestel voor 17:30 en je hebt je bestelling de volgende dag al in huis.