Help je ook mee aan een groener milieu? Voorkom onnodig retourneren en check eerst even welke iPad of tablet je precies hebt door op de link te klikken ben je niet helemaal zeker welke tablet je hebt. Zo kunnen wij jou direct de juiste hoes sturen. Kom je er toch niet helemaal uit en heb je liever telefonische hulp, bel ons dan gerust even op via 036-3333003.

Jouw producten retourneren?

Is jouw aankoop toch niet helemaal naar je zin, past hij niet of heb je de verkeerde bestelling ontvangen? Dan laat je ons dit weten binnen de zichttermijn van 14 dagen door een e-mail te sturen naar retour@tablettotaal.nl. Vervolgens heb je nog 14 dagen om jouw bestelling te retourneren via het onderstaande stappenplan.

Wij willen jou verzoeken de bestelling wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) naar ons te verzenden.

Hoe retourneer ik mijn product?

 1. Download en print hier het herroepingsformulier/retourformulier. Het formulier kan eventueel ook overgenomen worden op een papier.
 2. Gebruik een verpakking die het product de juiste bescherming geeft om te voorkomen dat deze beschadigd tijdens verzending. Bij voorkeur de originele verzendverpakking. 
 3. Je kunt het pakketje gefrankeerd terugsturen naar: tablettotaal, Xenonstraat 156, 1362 GH Almere t.a.v. Afdeling retouren. Voor de juiste portokosten kan je langsgaan bij bijvoorbeeld een Postnl servicepunt. Een brievenbuspakje bij Postnl kost op dit moment € 4,35 en een pakket € 7,25.
 4. Voeg het herroepingsformulier/retourformulier toe aan de retourzending en/of mail dit formulier naar retour@tablettotaal.nl.
 5. Wil je jouw geld terug? Geef dit aan op het formulier. Na aanmelding van jouw retour, storten wij het bedrag binnen 14 dagen terug op de rekening waar vanaf betaald is. Liever omruilen? Lees hieronder hoe dat werkt.

Wat gebeurd er wanneer ik mijn product wil omruilen

 1. Geef op het herroepingsformulier/retourformulier duidelijk aan voor welk product je het wilt omruilen en mail dit retourformulier naar retour@tablettotaal.nl en/of voeg dit formulier toe aan de retourzending.
 2. Nadat wij jouw pakket hebben ontvangen, heb je het nieuwe product in de meeste gevallen binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. 
 3. Ga je het omruilen voor een goedkoper product? Het restbedrag ontvang je binnen 3 werkdagen na omruiling op je rekening.
 4. Kies je voor een duurder product? Je ontvangt van ons een betaalverzoek (eBill) voor het restantbedrag via de e-mail. Na het ontvangen van je betaling sturen wij het product direct op.

Het kan gebeuren dat wij het gewenste product niet meer op voorraad hebben of uit het assortiment is, in dit geval nemen wij contact op om te kijken voor een alternatief.

Wat moet er gebeuren wanneer mijn product niet naar behoren werkt?

 1. Stuur een e-mail naar klantenservice@tablettotaal.nl en geef in de e-mail aan wat er aan de hand is. Maakt het toetsenbord geen verbinding? Werkt je kabel niet (goed), past je tablet of iPad niet goed in de hoes? Of ervaar je een ander probleem? Wellicht kunnen we dit per e-mail of telefonisch voor je oplossen en hoef je dus niks terug te sturen.
 2. Vermeld jouw bestelnummer met je vraag/opmerking in de e-mail en ontvang binnen 1 werkdag een reactie. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar via 036-3333003.

Oeps! Ik heb mijn product toch teveel gebruikt binnen de 14 dagen zichttermijn!

Heb je jouw product toch teveel gebruikt en bevat deze gebruikssporen? Ook dan kun je op onze service rekenen. Je ontvangt dan alsnog maximaal 65% van het oorspronkelijke aankoopbedrag. Dit is uiteraard afhankelijk van de daadwerkelijke gebruikssporen en eventuele opgelopen schade.

Ik wil mijn product voor garantie buiten de zichttermijn retourneren, wat nu?

 1. Stuur een e-mail naar klantenservice@tablettotaal.nl en geef in de e-mail aan wat er aan de hand is. Maakt het toetsenbord geen verbinding? Werkt je kabel niet (goed)? Of ervaar je een ander probleem? Wellicht kunnen we dit per e-mail of telefonisch voor je oplossen en hoef je dus niks terug te sturen.
 2. Vermeld jouw bestelnummer met je vraag/opmerking in de e-mail en ontvang binnen 1 werkdag een reactie. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar via 036-3333003.

Contactinformatie

tablettotaal
Xenonstraat 156 
1362 GH Almere

 036-3333003 (09:00 - 17:00)
 klantenservice@tablettotaal.nl
 06 57961151 voor Whatsapp