9.2 / 10

Help je ook mee aan een groener milieu? Voorkom onnodig retourneren en check eerst even welke iPad of tablet je precies hebt door op de link te klikken ben je niet helemaal zeker welke tablet je hebt . Zo kunnen wij jou direct de juiste hoes sturen. Kom je er toch niet helemaal uit en heb je liever telefonische hulp, bel ons dan gerust even op via 036-3333003.

Retourzending

Downloads

herroepinsformulier_en_retourproces

Jouw producten retourneren?

Is jouw aankoop toch niet helemaal naar je zin, past hij niet of heb je de verkeerde bestelling ontvangen? Dan kun je dit binnen de 14 dagen zichttermijn, na ontvangst van je product bij ons melden via retour@tablettotaal.nl en jouw aankoop met korting op de verzendkosten retourneren. Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. Klanten buiten Nederland betalen binnen de zichttermijn een bedrag van € 9,95.

Wij willen jou verzoeken de bestelling wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) naar ons te verzenden en enkel jouw retour via retour@tablettotaal.nl te doen.

Hoe retourneer ik mijn product?

 1. Meld je retour aan via retour@tablettotaal.nl en stuur het ingevulde retourformulier als bijlage mee in deze e-mail herroepinsformulier_en_retourproces, zodat wij precies weten wat we moeten doen. 
 2. Wil je jouw retour snel afgehandeld hebben? Des te completer jouw retourmelding, hoe eerder wij de retourmelding voor jou in orde kunnen maken.
 3. Wacht vervolgens tot je het verzendlabel met korting op de verzendkosten van ons hebt ontvangen. Betaal het bedrag (brievenbuszending € 2,95 i.p.v. € 4,35 of een pakketzending € 5,25 i.p.v. € 6,25 altijd inclusief track and trace code van Postnl). Bij vragen of onduidelijkheden nemen wij nog even contact met je op. 
 4. Gebruik een verpakking die het product de juiste bescherming geeft om te voorkomen dat deze beschadigd tijdens verzending. Bij voorkeur de originele verzendverpakking. Wij zullen aangeven of de retourzending als een brievenbuspakje of als een pakket retour dient te komen.
 5. Print vervolgens de verzendlabel uit die je via de e-mail van ons hebt ontvangen en plak deze op de verpakkingsdoos of envelop.
 6. Lever vervolgens het pakket af bij een PostNL servicepunt (bijvoorbeeld de Gamma of een Postkantoor). Je ontvangt een verzendbewijs, bewaar deze goed totdat wij jouw retourzending hebben verwerkt. 
 7. Wil je jouw geld terug? Na ontvangst van jouw retour staat het betaalde bedrag binnen 3 werkdagen terug op het bij ons bekende rekeningnummer. Liever omruilen? Lees hieronder hoe dat werkt.

Wat gebeurd er wanneer ik mijn product wil omruilen

 1. Geef op het retourformulier duidelijk aan voor welk product je het wilt omruilen en mail dit retourformulier naar retour@tablettotaal.nl
 2. Nadat wij jouw pakket hebben ontvangen, heb je het nieuwe product in de meeste gevallen binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. 
 3. Ga je het omruilen voor een goedkopere optie? Het restbedrag ontvang je binnen 3 werkdagen na ontvangst op je rekening.
 4. Kies je voor een duurder product? Je ontvangt van ons een betaalverzoek (e-bill) voor het restantbedrag via de e-mail. Na het ontvangen van je betaling sturen wij het product direct op.

Het kan gebeuren dat wij het gewenste product niet meer op voorraad hebben of uit het assortiment is, in dit geval nemen wij contact op om te kijken voor een alternatief.

Wat moet er gebeuren wanneer mijn product niet naar behoren werkt?

Wanneer een product niet naar behoren werkt, dan kunnen er meerdere dingen aan de hand zijn, ook hier willen we jou vragen met ons mee te denken aan een groener milieu. Neem dus eerst even contact met ons op voordat je het retour wilt sturen.

 1. Stuur een e-mail naar klantenservice@tablettotaal.nl en geef in de e-mail aan wat er aan de hand is. (Maakt het toetsenbord geen verbinding? Werkt je kabel niet (goed), past je tablet of iPad niet goed in de hoes? Wellicht kunnen we het telefonisch al voor je oplossen en hoef je dus niks terug te sturen.
 2. Vermeld jouw bestelnummer met je vraag/opmerking in de e-mail en ontvang binnen 1 werkdag een reactie. Uiterraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Wat gebeurd er wanneer ik mijn bestelling wil herroepen?

Is het product toch niet helemaal wat je in gedachte had? Geen probleem!

Daar doen wij helemaal niet moeilijk over. 

 1. Vul het daarvoor bestemde herroepingsformulier/retourformulier in en stuur deze als bijlage mee in een e-mail naar retour@tablettotaal.nl
 2. Wacht vervolgens tot je het verzendlabel met korting op de verzendkosten van ons hebt ontvangen. Betaal het bedrag (brievenbuszending € 2,95 i.p.v. € 4,35 of een pakketzending € 5,25 i.p.v. € 6,25 altijd inclusief track and trace code van Postnl). Bij vragen of onduidelijkheden nemen wij nog even contact met je op. 
 3. Zodra wij jouw pakket in goede orde hebben ontvangen dan storten wij het bedrag binnen 3 werkdagen terug, op het bij ons bekende rekeningnummer. Wij hanteren dezelfde betaalwijze die jij hebt gebruikt bij de bestelling.

Wat is een zichttermijn

Klik hier voor een uitgebreide uitleg m.b.t. de zichttermijn.

Oeps! Ik heb mijn product toch teveel gebruikt binnen de 14 dagen zichttermijn!

Heb je jouw product toch teveel gebruikt en is deze niet meer als nieuw? Ook dan kun je op onze service rekenen. Je ontvangt dan alsnog maximaal 65% van het oorspronkelijke aankoopbedrag. Dit is uiteraard afhankelijk van de daadwerkelijke gebruikerssporen en eventuele opgelopen schade.

Ik wil mijn product voor garantie buiten de zichttermijn retourneren, wat nu?

Wanneer een product niet naar behoren werkt, dan kunnen er meerdere dingen aan de hand zijn, ook hier willen we jou vragen met ons mee te denken aan een groener milieu. Neem dus eerst even contact met ons op voordat je het retour wilt sturen.

Heb je een garantieverzoek buiten de 14 dagen zichttermijn? Geen zorgen, ook dan laten wij je niet zitten. Stuur ons alsnog een e-mail naar retour@tablettotaal.nl en dan ontvang je van ons een retourlabel met korting op de verzendkosten via Postnl. Brievenbuspakje met track and trace € 2,95 i.p.v. € 4,35 en een pakket met track and trace € 5,25 i.p.v. € 6,95. Na ontvangst komen wij terug met onze bevindingen. 

Contactinformatie

tablettotaal
Xenonstraat 156 
1362 GH Almere

 036-3333003 (09:00 - 17:30)
 klantenservice@tablettotaal.nl
 06 57961151