Autoladers

Met een autolader komt je tablet of smartphone altijd vol energie op bestemming aan. Ben je 's nachts je apparaat vergeten op te laden of heb je overdag teveel gebruikt van je mobiel apparaat? Geen zorgen, onderweg laad je jouw smartphone of tablet eenvoudig op met een autolader. Binnen ons assortiment vind je zowel autoladers voor een Samsung als voor een Apple apparaat. 

Bekijk ons assortiment en bestel een autolader eenvoudig en veilig online op tablettotaal.nl. Wij bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

USB autoladers

Door het intensief gebruik van een smartphone of tablet raakt de batterij snel leeg. Tot grote ergenis kan je onverhoopt onderweg met een lege batterij verder moeten. Een autolader kan hier een uitkomst voor bieden. Je kan met een autolader namelijk makkelijk je telefoon of tablet onderweg opladen. Zo heb je altijd en overal een opgeladen device. Autoladers werken via de sigarettenaansteker van een auto. Binnen ons assortiment vind je zowel USB als USB-C autoladers. De USB type C autolader is de nieuwste generatie lader. 

Diverse autoladers

Bij tablettotaal vind je een brede selectie USB autoladers. Voor iedere smartphone of tablet hebben wij een geschikte lader. Wij hebben bijvoorbeeld autoladers zonder kabel. Hierbij dien je zelf voor een kabel te zorgen, maar wij hebben ook USB autolader waar al een oplaadkabel aan vast zit. Ben je een intensieve elektronicagebruiker? Dan hebben wij ook autoladers met twee USB uitgangen. Hiermee kan je twee apparaten tegelijk opladen. 

Autolader bestellen en laten bezorgen

Een autolader is een uitstekende accessoires die ervoor zorgt dat je nooit zonder lege batterij hoeft te zitten. Ga je voor een losse autolader en heb je nog geen oplaadkabel? Vergeet dan geen kabel bij te bestellen. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk op het gewenste afleveradres.