Lenovo kinderhoes

Voor tablets van het merk Lenovo bieden wij vrolijke en stevige tablethoezen. De hoezen in ons assortiment beschermen uw tablet tegen vuil, krassen en andere beschadigingen. Ook zijn ze voorzien van een stevig handvat waardoor de kans klein is dat de tablet uit de handen valt. Bestel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoezen voor verschillende modellen Lenovo tablets

Lenovo heeft diverse modellen tablets uitgebracht met verschillende afmetingen. Bij het kiezen van een geschikte kinderhoes dien je daar goed op te letten. In ons assortiment bieden wij hoezen voor twee modellen tablets van het merk Lenovo, namelijk de volgende:

Zorg dat je goed weet welke tablet je hebt om te voorkomen dat je de verkeerde hoes besteld. Voor meer informatie over het achterhalen welke tablet je hebt kun je onze ‘Welke tablet heb ik?’ pagina raadplegen.

Tablet hoes voor Lenovo kopen

De Lenovo hoezen zijn gemaakt van een stevig type schuim en de randen zijn extra breed waardoor klappen goed worden opgevangen. Daarnaast zijn de hoezen uitgerust met een groot handvat waarmee de tablet goed kan worden vastgehouden. Dit verminderd de kans dat de tablet valt als kinderen ermee rondrennen.

Doordat de hoezen speciaal voor Lenovo tablets gemaakt zijn, zijn knoppen, camera’s en speakers vrij toegankelijk wanneer de Lenovo tablet in de hoes is geplaatst.

Een Lenovo kinderhoes bestellen bij tablettotaal.nl

De kinderhoezen die wij in ons assortiment aanbieden zijn getest waardoor wij de kwaliteit en de pasvorm van de hoezen kunnen garanderen. Heb je nog vragen over een product of over het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact met ons op. Bestel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden.