Samsung Galaxy Tab S4 10.5

De Samsung Galaxy Tab S4 10.5 staat bekend om zijn bijzondere design en glazen achterkant. Biedt optimale bescherming met een van de beschermhoezen van tablettotaal.nl. Binnen ons assortiment vind je diverse tablethoezen geschikt voor de Galaxy Tab S4 10.5 met serienummer T830 en T835.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Samsung Galaxy Tab S4 10.5 specificaties

De geavanceerde Galaxy Tab S4 is ontwikkeld voor een druk leven – thuis en onderweg. Het is de perfecte manier om te multitasken en van entertainment te genieten. 

De Galaxy Tab S4 is de eerste Samsung-tablet met Samsung DeX: de productiviteit van een computer met de mobiliteit van een tablet. Multitasken word nog makkelijker via een HDMI-adapter, DeX station of DeX Pad zijn niet meer nodig. Voeg een toetsenbord, monitor of muis toe voor nog meer efficiëntie. 

Steek je handen uit de mouwen. De Galaxy Tab S4 werkt als een desktop; met een taakbalk, de mogelijkheid om meerdere vensters weer te geven en bekende handelingen zoals drag-and-drop. Als je een echte computerervaring wilt, start dan Samsung DeX via het Quick Panel en sluit een toetsenbord of muis aan die geschikt zijn voor Android. 

Afmetingen (HxWxD, mm) 249.3 x 164.3 x 7.1 

Samsung Galaxy Tab S4 10.5 hoes kopen

Naast bescherming en gebruikscomfort kan je ook nog een keuze maken uit verschillende materialen en kleuren. Bij tablettotaal.nl vind je een ruim assortiment met diverse hoezen speciaal voor de Samsung Galaxy Tab S4 10.5. Wanneer je gebruik maakt van onze handige filteropties, heb jij je favoriete hoes binnen de kortste keren gevonden.

Bij tablettotaal.nl vind je een groot assortiment met de beschermende hoezen voor jouw Samsung Galaxy Tab S4 10.5. Je kiest jouw favoriete hoes in je favoriete kleur en bestelt deze eenvoudig, snel en veilig bij ons online. Altijd gratis levering binnen Nederland. Bestel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden.