iPad Pro 9.7 inch

De iPad Pro 9.7 is uitgebracht in 2016 en beschikt over een 9,7 inch scherm. Hij heeft een strak ontwerp en is slechts 6,1mm dik. Om krassen en andere beschadigingen aan de iPad te voorkomen kun je hem het beste in een hoes plaatsen. Ons assortiment cases voor de iPad Pro 9.7 is erg breed. Bestel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

iPad Pro 9.7 met modelnummers A1674 & A1673

De iPad Pro met het 9,7 inch scherm is in maart 2016 uitgebracht in twee varianten: een met enkel WiFi functionaliteit en een met zowel WiFi als cellulair functionaliteit (4G internet middels simkaart). Beide varianten hebben dezelfde afmetingen, namelijk de volgende:

  • Hoogte: 24cm
  • Breedte: 16,95cm
  • Dikte: 0,61cm

Bij het kopen van een hoes voor je iPad Pro 9.7 hoef je dus geen rekening te houden met deze twee varianten.

Weet je niet zeker welke iPad je hebt? Dat kun je gemakkelijk op twee manieren controleren: ga naar instellingen op je iPad mini, klik op info, vervolgens op algemeen en dan zie je het modelnummer. Als je dat intoetst in Google komt je resultaat naar boven. Je kunt het modelnummer ook op de achterzijde van je iPad vinden. Voor meer informatie hierover kan je onze uitlegpagina bekijken.

Ruime keuze hoezen voor de iPad Pro 9.7 inch

Ons aanbod hoezen voor de 9.7 inch iPad is zeer ruim en divers. Zo hebben wij verschillende typen hoezen, verschillende kleuren en varianten. Afhankelijk waar je de iPad het meest voor gebruikt kun je een geschikte hoes kiezen. De typen hoezen die wij aanbieden zijn de volgende:

  • Smart covers – Een flipstand cover beschermd niet alleen de achterkant van de iPad maar ook het scherm. De flap die over het scherm gaat is te vouwen tot standaard.
  • Draaibare hoezen – Een draaibare hoes is hetzelfde als een flipstand cover, maar de iPad kan in de hoes gedraaid worde waardoor hij horizontaal en verticaal rechtop kan staan.
  • Hoezen met toetsenbord – Een hoes met ingebouwd toetsenbord en standaard om de iPad om te toveren tot laptop. Ideaal om lange teksten te typen.
  • Kinderhoezen – Stevige hoezen die extra bescherming bieden aan de iPad om te voorkomen dat hij schade oploopt als hij een keer valt of ergens tegenaan stoot.

Het is bij tablettotaal.nl mogelijk om de hoes te alten bedrukken met bijvoorbeeld het bedrijfslogo of de bedrijfsnaam. Ga voor meer informatie naar onze pagina over het bedrukken van tablethoezen.

iPad Pro 9.7 inch case bestellen bij tablettotaal.nl

De hoezen die wij in ons assortiment aanbieden zijn getest waardoor wij de kwaliteit en de pasvorm van de hoezen kunnen garanderen. Heb je nog vragen over een product of over het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact met ons op. Bestel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden.