Adapters

Met de opladers uit ons assortiment kan je niet alleen je tablet, maar ook je telefoon of andere devices opladen. Handig als vervanger van een oude of defecte oplader of als extra oplader. tablettotaal verkoopt diverse adapters. Van power adapters tot snelladers en usb adapters. Ook vind je bij ons adapters van de erkende merken Samsung en Apple. 

Bestel een adapter eenvoudig, snel en veilig online op tablettotaal.nl. Bestel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Diverse adapters voor tablet of smartphone

Met de adapters uit ons assortiment laad je overal je telefoon of tablet op. tablettotaal biedt verschillende adapters aan, waardoor er voor iedereen een geschikte oplader is. Micro-usb adapters zijn al jarenlang de standaard aansluiting voor tablets en smartphones geweest. Op zoek naar een adapter waar je meerdere kabels aan kan aansluiten? Bekijk dan onze handige Power adapters met drie usb-poorten. Genoeg aansluitingen om al je mobiele apparaten te kunnen opladen. De adapters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Adapter kopen en laten bezorgen

Een geschikte adapter voor jouw device bestel je gemakkelijk en voordelig bij ons online. Naast de adapters vind je ook losse kabels en autoladers in ons assortiment. Je hoeft de deur niet meer uit voor al je tablet accessoires, want wij bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland. Voor vragen of advies, neem dan gerust contact met ons op.