Uitleg zichttermijn

Wat mag ik met mijn aankoop doen tijdens de zichttermijn?

Om jou zo goed mogelijk op weg te helpen wat nou precies de regels zijn m.b.t. de zichttermijn, proberen wij je dit zo goed mogelijk uit te leggen.

Tijdens de 14 dagen zichttermijn mag je de verpakking open maken en het product uitproberen, net zoals je in een fysieke winkel ook zou doen. Je mag niet meer doen dan nodig is om het product te kunnen beoordelen. Je mag bijvoorbeeld jouw tablet/iPad wel in de hoes doen om te bekijken of deze hoes aan je verwachting voldoet, maar je mag de hoes niet gaan gebruiken. Doe je dit toch dan ontstaat de kans dat er gebruikerssporen ontstaan en daarmee een waardevermindering van het product. Wij houden dan een percentage in van de verkoopprijs tot een maximum van 60%. Dit percentage is uiteraard afhankelijk van de schade die is ontstaan. 

Met betrekking tot de verpakking dien je deze netjes uit te pakken om schade aan de verkoopverpakking te voorkomen. De verkoopverpakking is namelijk een onderdeel van de bestelling. Dit betekent dat wanneer de verpakking makkelijk te openen is, je deze ook rustig dient te openen, zodat de verkoopverpakking heel blijft. Is de verkoopverpakking zo goed verpakt dat netjes openen onmogelijk is, dan mogen wij je uiteraard geen kosten berekenen voor het kapot maken van de verkoopverpakking. 

Is het toch niet helemaal duidelijk of heb je hier vragen over neem dan gerust contact met ons op. 

Klantenservice:

Bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur

 036-3333003 (09:00 - 17:00) optie 1
 klantenservice@tablettotaal.nl
 06 23645685