iPad mini 4

Een compacte hoes voor je iPad mini 4 koop je tegen de scherpste prijs bij tablettotaal.nl. De hoezen in ons assortiment zijn verkrijgbaar in diverse modellen, kleuren en materialen. Ze beschermen je iPad mini 4 tegen vuil en beschadigingen, bovendien voorzie je je iPad van een persoonlijk tintje. Bestel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

iPad mini 4 met modelnummer A1538 of A1550

De 4e generatie van de iPad mini is uitgebracht in september van 2015 en is de meest recente serie van de iPad mini. Deze iPad mini heeft een 7,9 inch display en is slechts 6,1mm dik. Om te zorgen dat hij zijn compacte formaat behoud krijgt een hoes met een perfect pasvorm de voorkeur. De iPad hoezen in ons assortiment zijn getest waardoor wij de kwaliteit en de pasvorm kunnen garanderen.

Weet je niet zeker welke iPad je hebt? Dat kun je gemakkelijk op twee manieren controleren: ga naar instellingen op je iPad mini, klik op info, vervolgens op algemeen en dan zie je het modelnummer. Als je dat intoetst in Google komt je resultaat naar boven. Je kunt het modelnummer ook op de achterzijde van je iPad vinden. Voor meer informatie hierover kan je onze uitlegpagina bekijken.

Verschillende typen hoezen voor de iPad Mini 4

Om lang van je iPad mini te kunnen genieten raden wij sterk aan om hem goed op te bergen in een hoes. Om je iPad te beschermen en het gebruiksgemak te vergroten hebben wij verschillende typen beschermhoezen in ons assortiment opgenomen. Je kunt onder andere kiezen uit de volgende typen covers:

  • Book covers – hoezen die de voor- en achterkant van de iPad beschermen, de voorzijde wordt afgedekt met een klep die te vouwen is tot standaard.
  • Draaibare hoezen – hoezen waarbij je de flap kunt vouwen tot een standaard en de iPad in de hoes kunt draaien zodat hij rechtop staat.
  • Hoezen met toetsenbord – ideaal als je jouw iPad Mini veel gebruikt om teksten te typen voor bijvoorbeeld school of het werk.
  • Kinderhoezen – de kinderhoezen beschermen de iPad Mini extra goed zodat kinderen de iPad kunnen gebruiken zonder groot risico op schade aan de iPad.

Afhankelijk waar je jouw iPad mini voor gebruikt kun je een hoes kiezen die daar het beste bij aansluit.

iPad Mini 4 hoezen voor de zakelijke gebruiker

Voor de zakelijke gebruiker zijn hoezen met een egale kleur vaak de ideale oplossing. Ook hoezen met een ingebouwd QWERTY toetsenbord zijn zeer geschikt voor de zakelijke gebruiker. Het is bij tablettotaal mogelijk om iPad hoezen te laten bedrukken. Vooral voor bedrijven is het interessant om het bedrijfslogo of de bedrijfsnaam op de hoes te laten drukken. Voor meer informatie over het laten bedrukken van iPad Mini hoezen kunt u terecht op onze pagina voor zakelijke klanten.

Een hoes voor de iPad Mini 4 bestellen bij tablettotaal.nl

Bij tablettotaal.nl bieden wij enkel producten aan die getest zijn en aan de vereiste kwaliteit voldoen. Als je vragen hebt over onze hoezen of over je bestelling kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Heb je een mooie hoes gevonden? Bestel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden.