9.2 / 10

Zakelijke tablethoezen met eigen logo

 

   bedrukte ipad hoes 

Maakt u binnen uw bedrijf van tablets, zoals de iPad, iPad Mini of Samsung modellen? Dan kent u ongetwijfeld het gemak van een degelijke tablethoes, nog los van de bescherming die het te bieden heeft. Heeft u zwarte hoezen aangeschaft, of bent u wellicht voor een vrolijk exemplaar met diverse kleuren gegaan? Waarom kiest u niet voor een hoes met daarop uw eigen logo, zodat de tablets bovendien kunnen bijdragen aan uw professionele uitstraling en marketing naar buiten toe?

Tablet met hoes

Een tablet is pas compleet met een hoes. Dat heeft te maken met de bescherming van het geheel tegen krassen of valschade, maar het zorgt er daarnaast voor dat u optimaal gebruik kunt maken van het apparaat. U kunt uw tablet eenvoudig rechtop neer zetten, bijvoorbeeld op het moment dat u een video, foto of presentatie wilt bekijken. Wilt u de tablet gebruiken om tekst te verwerken? Kies dan een lichte kantelstand, zodat de hoek optimaal is om snel en eenvoudig te typen. De juiste tablethoes zorgt ervoor dat u uw iPad, iPad Mini of Samsung tablet precies zo kunt gebruiken zoals u wilt.

Eigen logo op de tablethoes

U laat uw mokken bedrukken, deelt pennen uit met uw eigen logo en maakte in het verleden waarschijnlijk gebruik van muismatten met daarop uw bedrijfsnaam of slogan. Waarom kiest u dan niet voor een tablethoes met daarop uw logo of bedrijfsnaam? Een tablet meet al snel 7 inch of meer, waardoor u alle ruimte heeft om uw bedrijfsmatige uiting op een overtuigende en duidelijke manier over te brengen. Laat uw tablethoes bedrukken met uw eigen logo, waardoor u klanten of andere relaties op een professionele manier kunt benaderen en ze bovendien vertrouwd raken met uw bedrijf of merk.

Online tablethoes bestellen

Uiteraard kunt u de tablethoezen gewoon online bestellen, ook wanneer u ze wilt laten bedrukken met uw eigen logo. U betaalt € 40,00 per drukkleur instelkosten en slechts € 0,40 per kleurdruk. Bestel er minimaal 100 per soort of kleur en profiteer van een maximaal drukformaat van 65x30 mm. U dient het logo in PDF en PSD aan te leveren met vermelding van de PMS kleurnummers , waardoor praktisch alle lettertypen en contouren mogelijk zijn. Bent u geïnteresseerd in tablethoezen met daarop uw eigen logo? Neem voor vragen of het opvragen van een offerte vrijblijvend contact op met tablettotaal. Wij vertellen u graag meer over tablethoezen met uw eigen logo, zodat u daar zakelijk gebruik van kunt maken.

Zo heeft Van Lanschot Bankers bijvoorbeeld gekozen voor een zwarte iPad Smart Cover met Back Case en Hans Anders voor een Elegant Line Tablethoes.

De details van deze hoezen:

 


* Levertijd in overleg ( ca.2-3 weken na de drukproef )