iPad Pro 10.5 inch

De iPad Pro 10.5 heeft een 10,5 inch touchscreen en is uitgebracht in 2017. Deze iPad heeft een strak design en is slechts 6,1mm dik. Met een strakke beschermhoes zorg je dat jouw iPad lang mooi blijft en dat de kans op krasjes en andere beschadigingen minimaal is. Bestel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

iPad Pro 10.5 met modelnummers A1701 & A1709

De iPad Pro 10.5 is in 2017 uitgebracht in twee varianten, namelijk het model met WiFi functionaliteit en het model met zowel WiFi als cellulair functionaliteit (4G internet middels simkaart). Omdat beide modellen dezelfde afmetingen hebben hoeft daar bij het kopen van een beschermende hoes geen rekening mee gehouden te worden. Deze iPad heeft de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 25,06cm
  • Breedte: 17,41cm
  • Dikte: 0,61cm

Ruime keuze hoezen voor de iPad Pro 10.5

Het assortiment 10.5 inch iPad hoezen van tablettotaal.nl is erg breed en bestaat uit verschillende typen hoezen me bepaalde eigenschappen. Zo is er voor ieder iPad bezitter een geschikte hoes te vinden. Zo kunt u kiezen voor de volgende typen hoezen:

  • Smart cover – Een cover die de body van de iPad beschermd en middels een flap ook het scherm veilig stelt. De flap is ook te gebruiken als standaard.
  • Draaibare hoes – Een cover net als de flipstand, maar de iPad kan in de hoes gedraaid worden zodat hij horizontaal en verticaal neergezet kan worden.
  • Hoes met toetsenbord – Een hoes met een ingebouwd toetsenbord. De iPad kan met de flap rechtop gezet worden en als het ware als laptop gebruikt worden om lange teksten te typen.
  • Speciale kinderhoes – De speciale kinderhoezen zorgen voor een optimale bescherming van de iPad Pro. De hoes is voorzien van extra sterke beschermranden om valschade te voorkomen.

Afhankelijk waar je de iPad Pro 10.5 het meeste voor gebruikt kunt u er een passende hoes bij kiezen. Gebruikt u de hoes zakelijk? Het is ook mogelijk om de hoes door tablettotaal.nl te laten bedrukken met het bedrijfslogo en/of de bedrijfsnaam.

Een iPad Pro 10.5 case bestellen bij tablettotaal.nl

De hoezen die wij in ons assortiment aanbieden zijn getest waardoor wij de kwaliteit en de pasvorm van de hoezen kunnen garanderen. Heb je nog vragen over een product of over het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact met ons op. Bestel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden.