Business casual tablet sleeves (max 10.1 inch)

Tablets die gebruikt worden op de werkvloer lopen het risico om sneller beschadigd te raken omdat ze vaak verplaatst worden en gebruikt worden door meerdere personen. Een zakelijke tablet sleeve is de ideale oplossing. Een strakke en zakelijke tabletsleeve bestel je bij tablettotaal.nl. Bestel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tablet sleeve voor op de werkvloer

Op de werkvloer wil je als bedrijf natuurlijk professioneel overkomen, dat gaat niet met een tablet sleeve met bloemetjesprint. Voor tablets die op de werkvloer gebruikt worden hebben wij een selectie business casual tablet sleeves gemaakt. Deze sleeves hebben een egale en neutrale kleur.

Business tablet sleeves voor 10.1 inch tablets

De tablet sleeves zijn gemakkelijk in gebruik: je ritst de sleeve open, stopt de tablet erin en klaar. Het is moeiteloos maar beschermt uw tablet tegen krassen en stoten. Onze tablet sleeves zijn geschikt voor alle modellen tablets van alle merken, tot maximaal 10.1 inch (25.65cm diagonaal).

Zakelijke tablet sleeve bestellen bij tablettotaal.nl

Een zakelijke tablet sleeve bestel je tegen de scherpste prijs bij tablettotaal.nl. Heb je vragen over een product of over het plaatsen van een bestelling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bestel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden.