Tablet sleeves met print (Max. 10.1 inch)

Je tablet opbergen in een sleeve is belangrijk om hem te beschermen tegen krassen en stoten. Een tablet sleeve met print is net wat persoonlijke dan een tablet sleeve met een egale kleur die niet bij jou past. Deze sleeves zijn geschikt voor tablets tot 10.1 inch. Heb je de perfecte print gevonden? Bestel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tablet sleeves voor alle tablets tot 10.1 inch

Een tablet sleeve is een hoes waarin je de tablet doet als hij niet gebruikt wordt zodat je hem veilig mee kan nemen zonder risico op schade. De tablet sleeves met print in ons assortiment zijn geschikt voor alle tablets tot maximaal 10.1 inch (25,65cm diagonaal).

Sleeves met verschillende prints

Een tablet sleeve met een print zorgt ervoor dat je tablethoes net iets persoonlijker is dan een doorsnee hoes die iedereen al heeft. Bij tablettotaal.nl heb je een ruime keuze prints: van bloemenprint tot tijgerprint en thaise print. Voor iedereen is er wel een passende print.

Een tablet sleeve met print kopen

Om er zeker van te zijn dat onze tablet sleeves je tablet goed beschermen zijn ze allemaal getest op hun kwaliteit en mate van bescherming. Heb je een leuke tablet sleeve gevonden? Bestel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden.