Screenprotectors

Bescherm het beeldscherm van je tablet tegen krasjes met een screenprotector. Een screenprotector, is plasticfolie of tempered glass wat over je beeldscherm heen gaat om je tablet te beschermen. Kleine krasjes zijn onvermijdelijk. Momenteel is tempered glass een van de betere screen protectors voor het beeldscherm van je tablet.

Kies een geschikte screenprotector voor jouw tablet en bestel eenvoudig online op tablettotaal.nl. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Screen protector voor de bescherming van het beeldscherm

Een Samsung tablethoes of iPad hoes hoeft niet altijd voor een volledige bescherming te zorgen. Je kan het scherm van je tablet ook beschadigen tijdens het gebruik ervan. Zorg daarom altijd dat je ook het scherm van je tablet beschermt met een screen protector. Binnen ons assortiment vind je tempered glass screenprotectors. Dit is een beschermlaag van écht glas.

Wij zetten de voordelen van tempered glass voor je op een rijtje:

  • Beschermt tegen val-, kras- en stootschade
  • Screen protector is voor 99,9% doorzichtig
  • Heeft een dikte van 0.3mm
  • Gevoeligheid van het beeldscherm wordt niet beïnvloed
  • Je scherm is bubbel vrij

Tempered glass aanbrengen

Het aanbrengen van tempered glass is eigenlijk heel eenvoudig. Maak allereerst het beeldscherm van de tablet schoon met het bijgeleverde schoonmaakdoekje. Je maakt hiermee het beeld vet- en stofvrij. Verwijder vervolgens de bescherm folie van het tempered glass. Nu is het kwestie van uitlijnen en plakken. Met tempered glass krijg je geen luchtbellen onder de screenprotector, dus geen gestoei met het wegpoetsen van de bellen. Het verwijderen van het tempered glass brengt geen problemen met zich mee. Het is eenvoudig te verwijderen en laat geen lijmsporen achter. 

Een screen protector kopen

Bij tablettotaal vind je een breed assortiment met zowel iPad screenprotectors als Samsung screenprotectors. Allemaal geven ze bescherming tegen krassen en putten op het beeldscherm van een tablet. Koop een geschikte screen protector voor jouw tablet gemakkelijk en veilig bij ons online. Binnen Nederland bezorgen wij op ieder gewenst afleveradres gratis. Voor 17.00 uur besteld, is morgen in huis!