Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7 inch

Bescherm je Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7 inch model 2021 met een degelijke cover op maat. Bij tablettotaal.nl vind je een ruim assortiment tablethoezen geschikt voor de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7 inch model 2021 met modelnummers SM-T220 - SM-T225

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Specificaties:

  • Afmetingen: 212.5 x 124.7 x 8 mm
  • Materiaal behuizing: metaal
  • Gewicht: 366 gram
  • Inch: 8.7 “
  • Processor: Octa-core
  • RAM: 3 GB

Samsung heeft er weer een 'klein' paradepaardje bij.
De Samsung Galaxy Tab A7 Lite van 8.7 inch is een zeer snelle tablet dankzij de snelle processor. Voor de gamers onder ons is dat ideaal natuurlijk, want snelheid kan het verschil maken tussen winnen en verliezen. Ben je bang dat je batterij het gaat begeven net nu je bijna aan het winnen bent met je potje Fortnite? Geen zorgen, want deze Tab A7 Lite tablet is in een mum van tijd weer opgeladen door de Fast Charging 15W. Even op tijd in de lader en niets staat je meer in de weg om te winnen.

Maak je graag foto’s en video’s van je kids, je kat of van jezelf, (dat kan natuurlijk ook in dit vlog-tijdperk), dan kun je daar met de 8 MP camera prima mee aan de slag. Met gemak sla je al jouw op en kun je nog uitbreiden met een microSD-kaart.

De Samsung Galaxy A7 is ook bestand tegen nare aanvallen van buitenaf door Samsung Knox beveiligingsplatform. Deze zorgt ervoor dat jouw tablet uiterst goed beschermt is.

Voor kleine en grote handjes

Wanneer je kleintjes in huis hebt rondlopen, dan weten wij allemaal wel dat de Samsung A7 Lite ook gewoon gretig gebruikt zal worden door de kinderhandjes. En laat dat zou net helemaal geen probleem zijn! (mits er een goede beschermhoes omheen zit.