Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019

Bescherm je Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 met een degelijke cover op maat. Bij tablettotaal.nl vind je een ruim assortiment tablethoezen geschikt voor de Galaxy Tab A 10.1 modelnummers T510 en T515. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019

De Samsung Galaxy Tab A 2018 heeft weer een opvolger en heet (verrassend genoeg) de Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019

Wij zullen je even wat productinformatie geven over deze opvolger.

Door het gebruik van aluminium ziet de tablet er zeer mooi en luxe uit. Samsung heeft gekozen om de randen mooi slank te houden zodat het scherm groter lijkt dan hij in werkelijkheid is met zijn 10.1 inch. De Samsung tab A 2019 10.1 inch is voorzien van ingebouwde 4G, waardoor je zelfs onderweg gebruik kunt maken van het internet.

De afmetingen van de Tab A 10.1 2019 zijn 24,6 bij 14,9 centimeter en 7,5 millimeter dik. Het gewicht bedraagt 486 gram.

Ook bij deze uitvoering heeft Samsung weer gekozen voor een USB-C aansluiting, net als bij de Tab A 2018 uitvoering. Dat is fijn, want door de vorm van de aansluiting maakt het niet uit hoe je de lader in het oplaadpunt stopt. Zo heb je geen kans meer dat je de aansluiting kapot duwt doordat hij toch verkeerdom zat.

De prijs van de Tab A 2019 10.1 inch is wat voordeliger dan de 2018. Hij heeft daarom dan ook wat minder functionaliteiten. De vraag is echter is of je die echt mist. Dat is uiteraard wel afhankelijk waar je de tablet voor gebruikt.

De tablet is natuurlijk wel voorzien van een microfoon en een camera aan de voorzijde. Maar een lichtsensor en magnetische sensor ontbreken, dan moet je dus handmatig de schermhelderheid regelen. De Tab A 2018 heeft daarentegen wél een lichtsensor. Daarnaast heeft de 2019 versie 2 speakers in plaats van 4, welke zijn 2018 broertje heeft. Maak je veel gebruik van de speakers, dan hoor je het verschil wel degelijk.

Tegenwoordig is het niet meer vanzelfsprekend dat een tablet voorzien is van een hoofdtelefoonaansluiting. Bij deze Samsung Tab A 2019 is daar nog wel voor gekozen en zit de 3,5 mm aansluiting aan de bovenkant.

Wat deze tablet zeer geschikt maakt voor kinderen is dat hij voorzien is van Kids Home. Dit is een speciale veilige omgeving voor kinderen waarbij zij in hun eigen begrijpelijke taal met de tablet om leren gaan en hun apps kunnen gebruiken. Wat ook heel handig is met deze functie, is dat je met Kids Home het gebruik van de tablet en speeltijd bij kan houden.

Voordelen Samsung Tab A 2019 10.1 inch:

  • Met nog geen €200,- is deze tablet relatief voordelig te noemen
  • Mooi strak en slank design
  • Full HD scherm
  • Laad snel op
  • Licht van gewicht

Wij begrijpen als geen ander dat de aanschaf van een nieuwe tablet niet niks is. Wij horen vaak verhalen van onze klanten dat er al meerdere tablets gesneuveld zijn door valpartijen en onhandige ongelukjes. Dus bedenk je maar even, je hoeft maar heel even de controle te verliezen, je struikelt, je schrikt, de kat springt op, of je kind verliest met zijn favoriete spelletje en springt uit frustratie op, zonder de tablet vast te houden. Daar ligt je nieuwe Samsung tablet op de grond. Glas stuk, een barst of hele tablet kapot. Had je maar aan een goede hoes gedacht. Nou, daar komt tablettotaal.nl om de hoek kijken.

Wij helpen jou om te voorkomen dat jouw tablet stuk gaat. Wij hebben verschillende soorten tablethoezen, van kinderhoezen tot zakelijke hoezen. Met toetsenbord of (spat)waterdicht. Bestel je de Samsung hoes op een doordeweekse dag voor 17.00 uur, dan heb je hem vaak al de volgende dag in huis.