Samsung Galaxy S6 Lite 10.4 inch

Bescherm je Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 met een degelijke cover op maat. Bij tablettotaal.nl vind je een ruim assortiment tablethoezen geschikt voor de Galaxy Tab S6 Lite modelnummers SM-P610 / SM-P615

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Samsung Galaxy S6 Lite

Met de Samsung Galaxy Tab S6 Lite heb je een echt paradepaardje van Samsung in huis. Het design is mega slank en licht, dus geen zwaar gesjouw wanneer je hem vaak mee neemt in je tas.
Door het grote scherm van 10.4 inch kun je gemakkelijk genieten van jouw favoriete series.
En wat dacht je van de bijgeleverde S Pen? Je kunt daar niet alleen je boodschappenlijstje mee schrijven, maar voor de creatieve breinen onder ons kun je daar ook de mooiste tekeningen mee maken.
Hierdoor is de Samsung S6 Lite ook erg geschikt voor scholen. Even snel een aantekening maken tijdens de les? Easy peasy.

Door de unieke LTE en Wifi snelheid ben je verzekerd van een super snelle laadtijd en blijf je altijd uitstekend verbonden.
Bang dat het geheugen van jouw tablet snel vol zit met gave foto’s of belangrijke bestanden voor school of werk? Maak je geen zorgen, want je kunt een extra microSD kaart gebruiken om zo nog meer ruimte te creëren op jouw S6 Lite tablet.

Mis niks en koppel jouw Samsung telefoon aan je Samsung tablet.

Je kunt gemakkelijk jouw tablet koppelen aan jouw telefoon zodat je toch even op dat belangrijke berichtje kunt reageren vanaf jouw tablet. Zelfs bellen is geen probleem door de Quick Panel, want die zorgt voor een uitstekende verbinding.

Een hoes voor jouw Samsung Lite S6, is dat echt nodig?

Je hebt altijd van die mensen die weten van zichzelf, ik laat wel eens iets vallen. Misschien wat vaker dan gemiddeld. Deze mensen hebben geregeld weer een nieuw beschermend glas nodig, of zelfs een nieuwe tablet of telefoon. Uiteindelijk schaffen deze mensen toch uiteindelijk een goede hoes aan, want het wordt nu wel een heel duur grapje.
Ook heb je mensen die beweren dat ze nooit iets laten vallen en dat ze altijd heel zuinig zijn. Totdat er toch een barst of kras in het scherm komt.

Vergeet niet, een ongeluk zit in een klein hoekje. Net even je tas iets te hard op de grond neerzetten. Jouw kind, man of poes die de Samsung tablet toch even heeft geleend of per ongeluk van de bank is gevallen.
Het hoeft maar in een seconde te gebeuren en je bent te laat. En dan komt die gedachte: “had ik toch maar een goede hoes voor mijn Samsung tablet gekocht”.

Bij tablettotaal zeggen wij daarom altijd, jij hoeft het niet te zijn die de tablet laat vallen of stuk maakt, maar wie het ook was, kapot is kapot. Dus waarom genezen als je ook kunt voorkomen?

Of je nu gaat voor een dunne en slanke hoes wat bijna aanvoelt alsof er niks omheen zit, en:

  • Die je er gemakkelijk in stopt, toch uiterst stevig zit en dus niet eruit kan vallen
  • Die door de auto wake functie een langere batterijduur stimuleert
  • De hoeken en randen de juiste bescherming geeft
  • De flap die jouw glas een goede bescherming biedt

Of dat jouw kind de tablet gaat gebruiken en je dan toch liever voor onze bestseller, een kinderhoes gaat:

  • Die door het sterke en veilige EVA schuim stoten en valpartijen gemakkelijk opvangt
  • Die zo stevig zit dat kleine kinderhandjes de tablet er niet zomaar uit kunnen halen
  • De alle randen de juiste bescherming geeft
  • Die jouw de rust geeft om de nieuwe Samsung S6 Lite door jouw kind te laten gebruiken zonder dat je met een haviksoog jouw kind in de gaten moet houden of de tablet toch niet per ongeluk op de grond valt.

Kortom, pak gerust die kop koffie of thee en laat jouw kleintje lekker op de tablet zijn favoriete spelletje spelen of al spelenderwijs voorbereiden op de basisschool.  De kinderhoes is al geschikt voor de allerkleinste draakjes en ook voor de wat oudere draken hebben wij geschikte hoezen.

Kortom, waarom genezen als je ook kunt voorkomen? Schaf die hoes aan en dan kunnen wij alleen nog maar zeggen: heel veel plezier met die waanzinnige Samsung S6 Lite met die hoes van tablettotaal natuurlijk