9.2 / 10

Bij een storing m.b.t. een bluetooth connectie of een DOA (kapot bij levering) gelieve telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice!

Retourzending

Wil je jouw bestelling retourneren? Download het onderstaand formulier, dan is het zo voor elkaar. Onze retourprocedure staat hierin uitgelegd (2de pagina).

Downloads
herroepingsformulier_en_retourproces.pdf
herroepingsformulier_en_retourproces.docx

Hebben wij een ander product geleverd dan op de bestelbon aangegeven, onze excuses daarvoor!

  • Dan willen we jou vragen om even contact met ons op te nemen en sturen wij jou dan direct een retourlabel. Uiteraard zijn de retourkosten in dit geval wel voor tablettotaal.
  • Vervolgens zullen wij dan het juiste product verzenden.

voldoet niet aan mijn verwachting

  • Wanneer je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, meldt je dit binnen de bedenktermijn per e-mail aan klantenservice@tablettotaal.nl Dit kan door middel van het herroepingsformulier aan ons te e-mailen of gewoon even een korte uitleg inclusief het bestelnummer. Dit bestelnummer kan je vinden in onze eerste e-mail (de bestelbevestiging). Indien mogelijk ontvangen wij graag de reden van retour (alleen op die manier kunnen wij onze producten perfectioneren voor onze klanten). 
  • Wanneer? Zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag volgend op de in punt 1 bedoelde melding, zendt je het product terug (dit kan bij bijvoorbeeld een Postnl servicepunt), of overhandig je dit aan (een gemachtigde van) tablettotaal. Je hebt de terugzendtermijn in elk geval in acht genomen wanneer je het product terugzendt voordat de bedenktijd is verstreken. 
  • Let wel, de kosten voor retournering nemen wij niet voor onze rekening. Doordat wij onze prijzen scherp willen houden, kunnen wij deze kosten niet op ons nemen. Kosten voor retournering zijn afhankelijk van het gewicht en de maat van het product. Indien het product door een brievenbuspast past kost de retourzending inclusief track and trace code € 4,25. Indien het product groter is en niet door een brievenbus past kost de retourzending inclusief track and trace € 6,95.
  • Je zendt het product terug met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking + het gratis geleverde artikel en vergeet het herroepingsformulier niet mee te sturen!
  • Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij jou als klant.
  • Het aankoopbedrag wordt uitsluitend teruggestort op het bankrekeningnummer vanwaar de aankoop is betaald. Afwikkeling van een retourzending zal maximaal binnen 7 dagen na ontvangt worden gerealiseerd.

Beschadigde retouren

Wanneer retouren beschadigd aankomen worden deze niet gecrediteerd (of deels gecrediteerd) en blijven deze goederen tot jouw beschikking op ons kantooradres.Tegen een vergoeding kunnen wij beschadigde goederen ook retour zenden. 

Extra informatie:

  • Artikel gelieve in te pakken in een bubbel envelop of verzenddoosje (bijvoorbeeld de verpakking waarin je het artikel hebt ontvangen). Een gewone papieren envelop is niet sterk genoeg en kan het artikel beschadigen of kan tijdens verzending zelfs openscheuren. Leeg ontvangen verpakkingen kunnen natuurlijk niet worden gecrediteerd. Ook beschadigde artikelen tijdens transport worden niet gecrediteerd. Indien je gebruik wilt maken van koopontbinding dan dient het artikel inclusief te zijn. Dat wil zeggen in geval van tablet hoezen met toetsenbord: kabel, gebruiksaanwijzingen + het gratis cadeau. De beschemfolie mag niet verwijderd zijn van de screenprotector. 
  • Na ontvangst wordt het artikel gecrediteerd en gestorneerd (of indien je daarvoor kiest omgeruild) mits aan onze voorwaarden is voldaan.

Contactinformatie

tablettotaal
Xenonstraat 156 
1362 GH Almere

 036-3333003 (09:00 - 17:30)
 klantenservice@tablettotaal.nl
 06 23645685