Valuta
 • Binnen NL altijd gratis verzending

  6 dagen per week geleverd.

 • Bereikbaar van 9.00 - 18.00 uur

  Van maandag t/m vrijdag

  Voor 17.30 uur besteld is morgen in huis *

 • Achteraf betalen via Afterpay

  Eerst zien, dan pas betalen!

 • Klantenservice

  Telefoon: 036 3333003

  Whatsapp: 06 23645685

  Email: klantenservice@tablettotaal.nl

 • Kies jouw gratis cadeau

  Bij een bestelling vanaf €15.- kies je jouw gratis cadeau

Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
 • Menu
 • Setting

Retourzending

Wil je jouw bestelling retourneren? Download en gebruik onderstaand formulier, dan is het zo voor elkaar!

Downloads

herroepingsformulier_en_retourproces.pdf

herroepingsformulier_en_retourproces.docx


Retouren:

Oeps! je hebt toch een verkeerde hoes of ander onjuist product besteld? 

Je kan jouw bestelling naar ons opsturen. Graag het  retourformulier invullen en meesturen met retourzending. Graag vermelden voor welke hoes wij de verkeerde hoes moeten omruilen. Het bestelnummer kan je vinden in onze eerste e-mail (bevestiging van de bestelling). 

De kosten voor retournering bij een verkeerde bestelling zijn voor eigen rekening. Kosten voor retournering zijn afhankelijk van het gewicht en de maat van het product. Indien het product door een brievenbuspast past kost de retourzending inclusief track and trace code € 3,95. Indien het product groter is en niet door een brievenbus past kost de retourzending inclusief track and trace € 6,95. Wij nemen de nieuwe (2de verzendkosten vanaf tablettotaal) wel weer voor onze rekening. 

Nadat wij de verkeerde bestelling hebben ontvangen, ruilen we deze zo snel mogelijk om (binnen 7 dagen).

Hebben wij jou per ongeluk een ander procuct geleverd dan op je hebt besteld?

Allereerst onze excuses.

Neem even contact met ons op en wij sturen jou dan direct een retourlabel. Uiteraard zijn de retourkosten in dit geval wel voor onze rekening.

Vervolgens zullen wij dan het juiste product verzenden.

Contactgegevens:

tablettotaal

Xenonstraat 156 

1362 GH Almere

Telefoon: 036 3333003

Whatsapp: 06 23645685

E-mail: klantenservice@tablettotaal.nl

Dit product is gewoon niet wat ik ervan had verwacht!

1 Wanneer je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, meldt je dit binnen de bedenktermijn per e-mail aan klantenservice@tablettotaal.nl Dit kan door middel van het modelformulier voor herroeping aan ons te e-mailen of gewoon even een korte uitleg inclusief het bestelnummer. Dit bestelnummer kan je vinden in onze eerste e-mail (de bestelbevestiging). Indien mogelijk ontvangen wij graag de reden van retour (alleen op die manier kunnen wij onze producten perfectioneren voor onze klanten). 

2. Zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag volgend op de in punt 1 bedoelde melding, zendt je het product terug (dit kan bij bijvoorbeeld een Postnl servicepunt), of overhandig je dit aan (een gemachtigde van) tablettotaal. Je hebt de terugzendtermijn in elk geval in acht genomen wanneer je het product terugzendt voordat de bedenktijd is verstreken. Let wel de kosten voor retournering nemen wij niet voor onze rekening. Doordat wij onze prijzen scherp willen houden, kunnen wij deze kosten niet op ons nemen. Kosten voor retournering zijn afhankelijk van het gewicht en de maat van het product. Indien het product door een brievenbuspast past kost de retourzending inclusief track and trace code € 3,95. Indien het product groter is en niet door een brievenbus past kost de retourzending inclusief track and trace € 6,95.

3. Je zendt het product terug met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking + het gratis geleverde artikel.

4. Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij jou als klant.

5. Het aankoopbedrag wordt uitsluitend teruggestort op het bankrekeningnummer vanwaar de aankoop is betaald. Afwikkeling van een retourzending zal maximaal binnen 7 dagen na ontvangt worden gerealiseerd.

Beschadigde ontvangen goederen tijdens transport  worden niet gecrediteerd en blijven tot jouw beschikking op ons kantooradres.

Extra informatie:

1. Artikel gelieve in te pakken in een bubbel envelop of verzenddoosje (bijvoorbeeld de verpakking waarin je het artikel hebt ontvangen). Een gewone papieren envelop is niet sterk genoeg en kan het artikel beschadigen of kan tijdens verzending zelfs openscheuren. Leeg ontvangen verpakkingen kunnen natuurlijk niet worden gecrediteerd. Ook beschadigde artikelen tijdens transport worden niet gecrediteerd. Indien je gebruik wilt maken van koopontbinding dan dient het artikel inclusief te zijn. Dat wil zeggen in geval van tablet hoezen met toetsenbord: kabel, gebruiksaanwijzingen, ongebruikte screen protector.

2. Na ontvangst wordt het artikel gecrediteerd en gestorneerd (of indien je daarvoor kiest omgeruild) mits aan onze voorwaarden is voldaan.