9.2 / 10

Retourzending

Wil je jouw bestelling retourneren? Download en gebruik onderstaand formulier, dan is het zo voor elkaar

Downloads
herroepingsformulier_en_retourproces.pdf
herroepingsformulier_en_retourproces.docx

Heb je per ongeluk een verkeerde hoes of ander onjuist product besteld? 

Geen probleem, dat kan natuurlijk gebeuren. Hoe kun je dit het beste oplossen?

 • Je kan jouw bestelling naar ons opsturen door middel van het herroepingsformulier hierboven in te vullen en mee te leveren. Hier kun je op vermelden voor welk product je het wilt ruilen. Wanneer het formulier compleet en correct wordt ingevuld des te sneller kunnen wij jouw bestelling omruilen. (uiterlijk binnen 7 dagen)
 • De kosten voor retournering bij een verkeerde bestelling zijn voor de klant. Deze kosten zijn afhankelijk van het gewicht en de maat van het product.
  Indien het product door een brievenbuspast past, kost de retourzending inclusief track and trace code € 4,25. Indien het product groter is en niet door een brievenbus past kost de retourzending inclusief track and trace € 6,95. Wij nemen de nieuwe (2de verzendkosten vanaf tablettotaal) wederom voor onze rekening. 

Hebben wij jou een ander procuct geleverd dan je hebt besteld? Allereerst onze excuses. Een retourlabel wordt niet verzonden wanneer u zelf een verkkeerd product hebt besteld.

 • Dan willen we jou vragen om even contact met ons op te nemen en sturen wij jou dan direct een retourlabel. Uiteraard zijn de retourkosten in dit geval wel voor tablettotaal.
 • Vervolgens zullen wij dan het juiste product verzenden.

Contactinformatie

tablettotaal
Xenonstraat 156
1362 GH Almere

 036-3333003 (09:00 - 17:30)
 klantenservice@tablettotaal.nl
 06 23645685

Het product voldoet niet aan mijn verwachting

 • Wanneer je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, meldt je dit binnen de bedenktermijn per e-mail aan klantenservice@tablettotaal.nl Dit kan door middel van het herroepingsformulier aan ons te e-mailen of gewoon even een korte uitleg inclusief het bestelnummer. Dit bestelnummer kan je vinden in onze eerste e-mail (de bestelbevestiging). Indien mogelijk ontvangen wij graag de reden van retour (alleen op die manier kunnen wij onze producten perfectioneren voor onze klanten). 
 • Wanneer? Zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag volgend op de in punt 1 bedoelde melding, zendt je het product terug (dit kan bij bijvoorbeeld een Postnl servicepunt), of overhandig je dit aan (een gemachtigde van) tablettotaal. Je hebt de terugzendtermijn in elk geval in acht genomen wanneer je het product terugzendt voordat de bedenktijd is verstreken. 
 • Let wel, de kosten voor retournering nemen wij niet voor onze rekening. Doordat wij onze prijzen scherp willen houden, kunnen wij deze kosten niet op ons nemen. Kosten voor retournering zijn afhankelijk van het gewicht en de maat van het product. Indien het product door een brievenbuspast past kost de retourzending inclusief track and trace code € 4,25. Indien het product groter is en niet door een brievenbus past kost de retourzending inclusief track and trace € 6,95.
 • Je zendt het product terug met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking + het gratis geleverde artikel en vergeet het herroepingsformulier niet mee te sturen!
 • Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij jou als klant.
 • Het aankoopbedrag wordt uitsluitend teruggestort op het bankrekeningnummer vanwaar de aankoop is betaald. Afwikkeling van een retourzending zal maximaal binnen 7 dagen na ontvangt worden gerealiseerd.

Beschadigde goederen

Beschadigde ontvangen goederen worden niet gecrediteerd (of deels gecrediteerd) en blijven tot jouw beschikking op ons kantooradres.Tegen een vergoeding kunnen wij beschadigde goederen ook retour zenden. 

Extra informatie:

 • Artikel gelieve in te pakken in een bubbel envelop of verzenddoosje (bijvoorbeeld de verpakking waarin je het artikel hebt ontvangen). Een gewone papieren envelop is niet sterk genoeg en kan het artikel beschadigen of kan tijdens verzending zelfs openscheuren. Leeg ontvangen verpakkingen kunnen natuurlijk niet worden gecrediteerd. Ook beschadigde artikelen tijdens transport worden niet gecrediteerd. Indien je gebruik wilt maken van koopontbinding dan dient het artikel inclusief te zijn. Dat wil zeggen in geval van tablet hoezen met toetsenbord: kabel, gebruiksaanwijzingen, ongebruikte screen protector.
 • Na ontvangst wordt het artikel gecrediteerd en gestorneerd (of indien je daarvoor kiest omgeruild) mits aan onze voorwaarden is voldaan.