iPad 2020 10.2 inch

De iPad 2020 10.2 inch heeft een groter scherm, Smart Connector en meer. Apple heeft het instapmodel een stuk functioneler gemaakt. Vorig jaar bleek de iPad 2019 de beste nieuwe iPad voor de meeste mensen. De tablet was immers goed betaalbaar en gaat nog jaren mee met iOS-updates. Dat is met de iPad 2020 10.2 inch niet anders.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

iPad 2020 10.2 inch.

Het is weer tijd voor een nieuwe Apple iPad. De iPad 2020 10.2 inch.

Wat is er dan precies nieuw aan deze iPad 2020 zal je denken?
In dit geval niet zo heel veel. De iPad 2020 is nog steeds 10.2 inch en dus dezelfde grootte.
Het is een relatief “goedkope” iPad en wordt aangeboden vanaf 389 euro.
De aansluiting is ook nog steeds een lightning aansluiting, in tegenstelling tot zijn duurdere broertje de iPad Air 2020. Deze heeft namelijk een USB-C aansluiting. Maar daar later meer over.

Deze betaalbare variant is van binnen verbeterd en werkt daardoor sneller en gaat langer mee dan zijn voorganger.

Alles leuk en wel…
Betaalbaarder of niet, een goede bescherming voor jouw IPad is onmisbaar en dan komen wij als tablettotaal om de hoek kijken. Gaat jouw kleine draak vaak filmpjes kijken en spelletjes spelen op jouw iPad 2020? Dan raden wij een extra stevige hoes aan, zoals een kinderhoes van tablettotaal. Daar hebben wij verschillende soorten in, met een handig handvat welke je ook vaak in het onderwijs en kindercentra ziet, of een compacter exemplaar voor de wat oudere kids. Deze bumpercase wordt trouwens ook geregeld gebruikt in de bouw en scheepvaart door zijn waterafstotende eigenschap.

Onze super slanke Tri-fold  book cover hoezen zijn zo slank dat je bijna niet eens voelt dat er een hoes omheen zit. Je kunt van de voorflap van de hoes een handige standaard vouwen wanneer je even naar een filmpje wilt kijken. Kortom, relaxt achterover leunen met beide handen achter je hoofd is hierdoor easy peasy.

Lees je dit en denk je, ik heb echt geen idee welke hoes er nu echt bij mij past? Dan bel je toch gewoon even op? Dan helpen wij jou graag bij het kiezen van de juiste hoes.