iPad 2019 10.2 inch

De iPad 2019 10.2 inch heeft een groter scherm, Smart Connector en meer. Apple heeft het instapmodel een stuk functioneler gemaakt. Vorig jaar bleek de iPad 2018 de beste nieuwe iPad voor de meeste mensen. De tablet was immers goed betaalbaar en gaat nog jaren mee met iOS-updates. Dat is met de iPad 2019 10.2 inch niet anders.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Apple 2019 10.2 inch iPad

Deze mooie Apple iPad is 7,5 millimeter. Hij weegt nog niet eens 500 gram en heeft een 10.2-inch Retina-display. Dat maakt het daardoor super gemakkelijk om je iPad overal mee naartoe te nemen. Of je nou naar school gaat of gewoon lekker thuis op de bank geniet van een serie of spelletje.

De camera aan de achterkant beschikt over 8-megapixels, voor haarscherpe foto’s en 1080p HD-video’s. Ook aan de voorkant kun je de camera gebruiken voor Facetime of leuke selfies.

Weet je wat ook heel handig is? De iPad 2019 werkt met de Apple Pencil. Je kunt daarmee heel gemakkelijk schrijven in plaats van typen. Even snel een boodschappen lijstje maken? Dan schrijf je die toch op je iPad? Of gewoon een leuke tekening maken kan natuurlijk ook. Zelfs zakelijk is het heel handig omdat je jouw handtekening kunt zetten met de Apple Pencil.

De home knop fungeert niet alleen als home knop, maar hiermee vergrendel je ook jouw iPad. Doordat je jouw eigen vingerafdruk gebruikt is dat de meest veilige manier om jouw gegevens veilig te stellen. En zo kan alleen jij jouw iPad vergrendelen en ontgrendelen.

Door de mega sterke A12-chip gaat jouw iPad super lang mee (zo’n 10 uur) en is razend snel.

De grootste verschillen tussen de iPad 2018 en de iPad 2019

  • Het scherm is groter geworden. (van 9.7 naar 10.2 inch)
  • De iPad 2019 heeft een Smart Connector , zodat je Apple’s Smart Keyboard kunt gebruiken. Op de iPad 2018 kun je enkel met Bluetooth-toetsenborden werken.
  • Het display is gelamineerd en heeft een anti-reflectiecoating, hierdoor kun je het scherm in de zon beter aflezen.

Wij begrijpen als geen ander dat de aanschaf van een nieuwe iPad niet niks is. Hij ziet er waanzinnig uit, glimt mooi en geen kras te bekennen. Maar bedenk je maar even, je hoeft maar heel even de controle te verliezen, je struikelt, je schrikt, de kat springt op. En jouw nieuwe iPad ligt op de grond. Glas stuk, een barst. En dan maar hopen dat hij het uberhaupt nog doet. Had je maar aan een goede hoes gedacht. Nou, daar komt tablettotaal.nl om de hoek kijken. Wij helpen jou om te voorkomen dat jouw iPad stuk gaat. Wij hebben verschillende soorten iPadhoezen, zowel zakelijke hoezen voor jouw iPad 2019, als kinderhoezen.

Wat dacht je van deze iPad 2019 10.2 inch Hard Tri-Fold Book Cover

Deze iPad hoes is super dun, licht en heeft een modern design. Deze hoes is ideaal om mee te nemen op reis, of gewoon voor thuis of op je werk.

Ben je meer op zoek naar een stevige hoes omdat de iPad ook gebruikt wordt door jouw kind? Dan adviseren wij om een kinderhoes aan te schaffen. Deze is gemaakt van veilig schuimrubber zodat deze super goed tegen valpartijen en stootjes kan. Vieze vingertjes op de hoes? Dan kun je deze heel gemakkelijk met een sopje en een doekje afnemen en de hoes is weer schoon.

Uiteraard is het scherm ook heel erg gevoelig voor krassen en barsten. Vaak werkt het scherm dan ook niet meer goed en vallen belangrijke functies uit. Dit kun je heel gemakkelijk voorkomen door een tempered glass te gebruiken. Dat is een screenprotector van dun glas. Deze zit stevig op het scherm geplakt en mocht je jouw iPad toch onverhoopt laten vallen, dan komt er in de meeste gevallen enkel een barst in jouw tempered glass en niet in jouw iPad zelf. Dan kun je vervolgens heel gemakkelijk de glazen screenprotector verwijderen en een nieuwe opplakken zonder plakresten achter te laten. De tempered glass is heel goed te gebruiken in combinatie met een iPad hoes.