Tablet sleeves

Om lang van je tablet te kunnen blijven genieten is het van belang dat je hem goed beschermt. Je wilt niet dat er krassen op je tablet komen en je wilt hem beschermen tegen eventuele soten en vuil. De tablet sleeves van tablettotaal.nl zijn ideaal om jouw tablet er zo lang mogelijk als nieuw uit te laten zien. Onze sleeves zijn geschikt voor alle iPads en tablets tot maximaal 10.1 inch. Bestel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sleeves voor alle merken tablets

De tablet sleeves in ons assortiment zijn geschikt voor ieder type tablet tot maximaal 10.1 inch. Van de iPads zijn dat alle modellen, behalve de 'Pro' modellen. Als een tablet 10.1 inch is betekend dit dat de diagonaal van de tablet gelijk is aan 25,65cm. Grotere tablets zijn niet geschikt voor de tablets in ons assortiment.

Diverse kleuren en modellen tablet sleeves

Je mooie tablet opbergen in een saaie tablet sleeve met een kleur die je niet leuk vindt is natuurlijk niet leuk. Het is leuker om je tablet op te bergen in een sleeve met een leuke print of je favoriete kleur. Bij tablettotaal.nl hebben wij daarom een breed assortiment tablet sleeves met verschillende kleuren en prints.

Sleeves voor zakelijke gebruikers van een tablet

Binnen bedrijven wordt steeds vaker gebruikgemaakt van tablets om processen soepeler te laten verlopen of simpelweg omdat een tablet prettiger werkt dan een tablet. Als bedrijfzijnde zilt u professioneel overkomen en is een tablet met print minder toepasselijk. Speciaal voor bedrijven hebben wij een selectie business tablet sleeves gemaakt.

Tablet sleeve kopen

De producten in ons assortiment zijn getest op kwaliteit zodat wij kunnen garanderen dat onze sleeves uw tablet goed beschermen. Heb je de perfecte tablet sleeve gevonden? Bestel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden.