9.2 / 10

Wireless bluetooth

De wereld wordt steeds draadlozer. Kabels zijn lastig en draadloze apparaten worden steeds beter. Wireless Bluetooth accessoires zijn accessoires zonder kabels die bijvoorbeeld muzieksignalen via een tablet of smartphone met Bluetooth ontvangen. Binnen ons assortiment vind je Wireless Bluetooth speakers. Muziek van alle apps op je tablet of smartphone speel je gemakkelijk op deze speakers. Overal en wanneer je maar wilt!

Bekijk ons assortiment met Wireless Bluetooth accessoires en bestel eenvoudig online bij tablettotaal. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wireless Bluetooth speakers

Ontdek de mogelijkheden om muziek af te spelen via een wireless bluetooth speaker. Onze bluetooth speakers zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn uitstekend te gebruiken voor thuis of onderweg. Een draadloze speaker neem je met gemak mee naar het strand, op de fiets of in je tas. Je verbindt de speaker gemakkelijk via bluetooth met je smartphone, tablet of computer. 

Wireless Bluetooth oplader

Ben je vaak op zoek naar de losse oplaadkabels van je telefoon? Met onze draadloze opladers heb je hier geen last meer van. Een draadloze oplader is ontzettend handig. Je hoeft je telefoon niet meer aan te sluiten op kabels, want je legt je toestel gewoon op de oplader. De bluetooth lader is te gebruiken in combinatie met toestellen met een in- of externe Qi-ontvanger. 

Draadloze speaker en oplader kopen

Een Wireless Bluetooth speaker en oplader koop je eenvoudig bij ons online. Het zijn een echte musthaves accessoires voor je smartphone of tablet. Wij bezorgen jouw bestelling zo snel mogelijk op het gewenste adres.