9.2 / 10

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 tablethoezen

Bescherm je Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 met een mooie en goed beschermende tablethoes tegen krassen en barsten. Het assortiment van tablettotaal.nl bestaat uit handige hoezen die naast bescherming ook uitstekend comfort bieden bij het gebruik van je tablet.

Filter

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Ben je niet helemaal zeker welke tablet je hebt?  

    Klik hier!

Filter

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 modellen (T320, T321 & T325)

De Galaxy Tab Pro 8.4 is uitgebracht in 3 modellen die ieder dezelfde afmetingen hebben, maar verschillen in eigenschappen. De T320 kan enkel via WiFi met het internet verbinden, de T321 met 3G en de T325 met 3G en 4G(LTE). De afmetingen van deze tablet zijn als volgt:

  • Hoogte: 219mm
  • Breedte: 128,5mm
  • Dikte: 7,2mm

Om er zeker van te zijn dat de hoezen en covers in ons assortiment je tablet goed bescheren zijn ze getest op kwaliteit en pasvorm.

Een cover kiezen voor je Galaxy Tab Pro 8.4

Ons aanbod hoezen voor de Samsung Tab Pro 8.4 bestaat uit handige hoezen die je als standaard kunt gebruiken in horizontale en verticale stand. De hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren, voor ieder wat wils. Als je de tablet niet gebruikt klap je de flap over de voorkant zodat het scherm goed beschermd is.

Wij raden aan om het scherm optimaal te beschermen met een screenprotector. Zo is het scherm ook beschermd als u de tablet aan het gebruiken bent.

Zakelijke hoezen voor de Galaxy Tab Pro 8.4

Deze hoezen zijn ook ideaal voor zakelijk gebruik. Indien gewenst kunnen de hoezen bedrukt worden met je bedrijfslogo. Voor meer informatie hierover kun je terecht op onze bedrijfspagina.

Samsung tablethoes kopen

Weet je niet helemaal zeker welke tablet je hebt? Controleer via onze instructiepagina hoe je erachter komt welk type tablet je hebt. Bestel je tablethoes voor 17:30 uur en je hebt hem morgen al in huis.