9.2 / 10

Samsung Galaxy Tab 3 7.0

Tablets zijn duurzaam, maar ook behoorlijk kwetsbaar. Voorkom onnodige beschadigingen en krassen met een hoes speciaal voor de Samsung Galaxy Tab 3 7.0. Bij tablettotaal.nl vind je een ruim assortiment tablethoezen geschikt voor de Galaxy Tab 3 7.0 modelnummers T210 en T231.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 (T210 en T231)

De Samsung Galaxy Tab 3 7.0 werd gepresenteerd aan het grote publiek in augustus 2013. Het scherm van deze tablet is 7.0 inch, wat gelijk staat aan 203,2mm. De afmetingen van tablet bedragen:

  • Hoogte: 117,8mm
  • Breedte: 188,0mm
  • Dikte: 9,9mm 

Met een goede tablethoes of cover bescherm jij je tablet tegen krassen en vallen. Al onze tabletcovers zijn getest en geschikt voor de Galaxy Tab 3 7.0. Onze hoezen zijn zo gemaakt dat alle knoppen en aansluitingen nog uitstekend te gebruiken zijn. 

De juiste tabletcover voor jouw Galaxy Tab 3 7.0

Wanneer jij je tablet intensief gaat gebruiken is het verstandig om gebruik te maken van een goede en prettig werkende beschermhoes. Afhankelijk van jouw wensen kun je kiezen uit verschillende tablethoezen:

  • Tab 3 7.0 Draaibare hoes / Flip cover - Flip covers bieden de optie om jouw tablet zowel liggend als staand in de standaard te zetten. Uitermate geschikt wanneer je veel leest op jouw tablet.
  • Tab 3 7.0 Book cover - Book covers zijn de meest bekende tablet cases. Voorzien van een harde of flexibele flap die over het scherm heen valt. De flap kan ook gebruikt worden als standaard. 

Tab 3 7.0 tabletcovers voor de zakelijke gebruiker

Tabletcovers zijn uitstekende relatiegeschenken en zijn echte blikvangers voor jouw bedrijf. De hoezen hebben een zeer groot bedrukkingoppervlakte en zijn daarom uitermate geschikt voor het bedrukken van een logo

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 hoes kopen

Alle hoezen in ons assortiment zijn getest op een goede stevige pasvorm en passen gegarandeerd goed bij jouw Tab 3 7.0 tablet. Bekijk voor je bestelt het modelnummer zodat je zeker weet dat je de goede hebt. Bekijk ook: Welke tablet heb ik?

Kies jouw favoriete hoes en bestel snel en voordelig online. Altijd gratis verzonden binnen Nederland. Op werkdagen voor 17.30 uur besteld, is de volgende dag in huis.