Valuta
 • Binnen NL altijd gratis verzending

  6 dagen per week geleverd

 • Bereikbaar van 9.00 - 18.00 uur

  Van maandag t/m vrijdag

  Voor 17.30 uur besteld is morgen in huis *

 • Achteraf betalen via Afterpay

  Eerst zien, dan pas betalen!

 • Klantenservice

  Telefoon: 036 3333003

  Whatsapp: 06 23645685

  Email: klantenservice@tablettotaal.nl

 • Kies jouw gratis cadeau

  Bij een bestelling vanaf €15.- kies je jouw gratis cadeau

Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
 • Menu
 • Setting

Hieronder enige informatie over het verzenden en afleveren van pakjes:

Vanwege het slechte van gister zijn de pakjes door Postnl niet opgehaald. Zij hebben hun ophaaldiensten en een groot deel van de bezorgers van de weg gehaald. Wij staan volldig achter deze keuze van Postnl en gaan er vanuit dat u hiervoor begrip heeft. Vanavond zal de ophaaldienst van Postnl volgens het normale schema werken. Er zal achterstand zijn die moet worden ingehaald. Uw bestelling kan dus enkele dagen vertraging hebben. Excuses voor het ongemak. 

80% van onze artikelen wordt via PostNL briefpost verzonden. Dat wil dus zeggen dat het pakje door de brievenbus past en door de postbode in uw brievenbus wordt gedeponeerd. U hoeft niets te tekenen en u hoeft er ook niet voor thuis te blijven. In 95% van deze gevallen zit ook bij deze brienvenbuspost een Track&Trace code. 

Artikelen die niet door de brievenbus passen worden met PostNL pakketpost verzonden. Dan komt de postbode bij u aan de deur om het pakket af te geven. U ontvangt bij pakketpost altijd een Track&Trace nummer voor 19:00 uur. Let goed op: na 19.00 uur geen code ontvangen, kijk dan even in uw spambox!

Wij verzenden iedere werkdag ( maandag t/m vrijdag) . Bestellingen die van maandag t/m vrijdag voor 17:30 uur zijn ingegeven en betaald worden die zelfde dag nog verzonden via de zogenaamde 24 uurs-service van PostNL. Uitgezonderd zijn pakketten die minder zwaar zijn dan 100 gram, deze kunnen 1-3 dagen in beslag nemen, maar zullen ook via PostNL worden verzonden.