9.2 / 10

MacBook Pro 13 inch hoezen

Om te zorgen dat je 13 inch MacBook Pro niet beschadigd en optimaal beschermd is, is een goede hoes de beste oplossing. De aankoop van een MacBook Pro is duurzaam en het is daarom extra belangrijk om er zuinig mee om te gaan. Wij bezorgen je Macbook hoes direct de volgende dag, indien je voor 17.30 uur hebt besteld. 

Filter

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filter

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Van welke serie is mijn 13 inch MacBook Pro?

De 13 inch MacBook Pro is sinds het jaar dat hij uitkwam, 2009, meerdere keren opnieuw uitgebracht met verbeterde eigenschappen en ook andere afmetingen. Hierdoor is het niet vanzelfsprekend dat iedere 13 inch hoes geschikt is voor alle 13 inch MacBook Pro’s. Weet je niet van welke serie jouw 13 inch MacBook Pro is? Dat kun je gemakkelijk achterhalen.

Klik op het appeltje links bovenin het scherm en vervolgens op ‘Over deze mac’. Daar zie je staan ‘Macbook Pro’ en daarachter tussen haakjes de serie die je hebt. Dat kan bijvoorbeeld zijn ‘MacBook Pro (Retina, 13-inch, medio 2014). Als je weet welke serie jij hebt kun je een geschikte hoes gaan uitzoeken. Heb je een 15 inch MacBook? Bekijk dan onze 15 inch hoezen.

Ruime keuze 13 inch MacBook Pro beschermhoezen

Bij tablettotaal.nl bieden wij ruime keuze aan beschermhoezen. De 13 inch MacBook Pro hoezen in ons huidige assortiment zijn geschikt voor de series die zijn uitgebracht in 2013, 2014 en 2015. 

De 13 inch modellen uit deze series hebben namelijk allemaal de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 1,9cm
  • Breedte: 31,4cm
  • Diepte: 21,9cm

Hardshell case voor de MacBook Pro 13 inch

Een 13 inch MacBook is ideaal om mee te nemen naar bijvoorbeeld het werk of naar school. Onderweg is hij kwetsbaar voor beschadigingen en daarom kun je hem het beste in een hardshell case plaatsen. De case is speciaal gemaakt voor deze MacBook serie waardoor de pasvorm perfect is. Ook blijven de poorten aan de zijkant van de MacBook toegankelijk wanneer de laptop in de beschermhoes geplaatst is. De 13 inch hardshell case bevestig en verwijder je gemakkelijk in enkele bewegingen.

Een 13 inch MacBook Pro hoes bestellen bij tablettotaal.nl

Hardshell cases voor je MacBook Pro 13 inch bestel je het voordeligst bij tablettotaal.nl. Bestel voor 17:30 en je heb je bestelling de volgende dag al in huis. Voor eventuele vragen over een bepaald product of over het bestelproces kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.