9.2 / 10

MacBook Pro 15 inch cases en hoezen

Je 15 inch MacBook Pro beschermen tegen vuil, krassen en stoten doe je het beste met een goed beschermende hoes. Bij tablettotaal.nl kun je terecht voor diverse kleuren MacBook hoezen die perfect om je 15 inch MacBook Pro passen. Bestel je favoriete hoes voor 17:30 en je hebt hem de volgende dag al in huis.

Van welke serie is mijn 15 inch MacBook Pro?

De 15 inch MacBook Pro is sinds moment dat hij uitkwam, begin 2008, meerdere keren opnieuw uitgebracht met verbeterde eigenschappen en ook andere afmetingen. Hierdoor is het niet vanzelfsprekend dat iedere 15 inch hoes geschikt is voor alle 15 inch MacBook Pro’s. Weet je niet van welke serie jouw 15 inch MacBook Pro is? Dat kun je gemakkelijk achterhalen.

Klik op het appeltje links bovenin het scherm en vervolgens op ‘Over deze Mac’. Daar zie je staan ‘MacBook Pro’ en daarachter tussen haakjes de serie die je hebt. Dat kan bijvoorbeeld zijn ‘MacBook Pro (15-inch, begin 2008). Als je weet welke serie jij hebt kun je een passende hoes kiezen. Heb je een 13 inch MacBook Pro? Dan kun je kijken bij onze 13 inch hoezen.

Ruime keuze 15 inch MacBook Pro beschermhoezen

Bij tablettotaal.nl vind je een breed assortiment beschermhoezen. De 15 inch MacBook Pro hoezen in ons huidige assortiment zijn geschikt voor de series die zijn uitgebracht in 2013, 2014 en 2015. 

De 15 inch modellen uit deze series hebben allemaal de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 1,8cm
  • Breedte: 35,89cm
  • Diepte: 24,71cm

Hardshell case voor de MacBook Pro 15 inch

De cases in deze categorie zijn speciaal gemaakt voor deze MacBook serie waardoor de pasvorm perfect is. Hierdoor is de kans op beschadigingen aan je MacBook minimaal. De poorten aan de zijkant van de MacBook blijven toegankelijk wanneer de laptop in de beschermhoes geplaatst is. Een 15 inch hardshell case bevestig en verwijder je gemakkelijk in enkele bewegingen.

Een 15 inch MacBook Pro hoes bestellen bij tablettotaal.nl

Hardshell cases voor je MacBook Pro 15 inch bestel je het voordeligst bij tablettotaal.nl. Bestel voor 17:30 en je heb je bestelling de volgende dag al in huis. Voor eventuele vragen over een bepaald product of over het bestelproces kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.