9.2 / 10

Macbook Pro hoezen

Je MacBook Pro beschermen doe je het beste met een stevige hoes van tablettotaal.nl. De hoezen in ons assortiment zijn getest op kwaliteit en pasvorm waardoor je MacBook Pro de beste bescherming krijgt. Voor zowel 13 als 15 inch MacBooks kun je bij ons terecht. Bestel voor 17:30 en je hebt de hoes de volgende dag al in huis.

Welke MacBook Pro heb ik?

De MacBook Pro is vanaf 2008 meerdere keren opnieuw uitgebracht met betere eigenschappen, maar ook met andere afmetingen. Dit zorgt ervoor dat niet iedere MacBook Pro hoes geschikt is voor iedere serie die is uitgebracht. Het is daarom belangrijk dat je goed controleert van welke serie jouw MacBook Pro is. Dat kun je heel eenvoudig doen. Klik op het appeltje links bovenin het scherm en vervolgens op ‘Over deze mac’. Daar zie je staan ‘Macbook Pro’ en daarachter tussen haakjes de serie die je hebt. Dat kan bijvoorbeeld zijn ‘MacBook Pro (Retina, 13-inch, medio 2014). Als je weet welke serie jij hebt kun je een mooie hoes gaan uitzoeken.

Hoezen voor de 13 inch en 15 inch MacBook Pro

Bij tablettotaal.nl kun je terecht voor 13 inch hoezen en voor 15 inch hoezen. Let erop dat je een hoes kies die geschikt is voor de serie van jouw MacBook. Niet alleen de binnenkant van de MacBook zijn daarbij veranderd, ook de afmetingen verschillen per serie. Hierdoor is niet elke 13 inch hoes geschikt voor iedere serie. De MacBook Pro hoezen in ons huidige assortiment zijn geschikt voor de series die zijn uitgebracht in 2013, 2014 en 2015. 

De 13 inch modellen uit deze series hebben namelijk allemaal de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 1,9cm
  • Breedte: 31,4cm
  • Diepte: 21,9cm

De 15 inch modellen uit deze series hebben allemaal de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 1,8cm
  • Breedte: 35,89cm
  • Diepte: 24,71cm

Hardshell cases voor de MacBook Pro

Een Macbook Pro is een duurzame aankoop wat het logisch maakt dat je er zuinig mee om wilt gaan. Om je Macbook optimaal te beschermen, adviseren wij je Macbook te voorzien van beschermhoes. De hoezen in ons assortiment zijn speciaal ontworpen voor de betreffende MacBook serie waardoor de hoes een perfecte pasvorm heeft en de kans op krassen en deuken minimaal is. Ook zijn de poorten aan de zijkant van de MacBook toegankelijk als hij in de hoes zit. De cases zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat je zo nu en dan kan variëren.

Een MacBook Pro hoes bestellen bij tablettotaal.nl

Hardshell cases voor je MacBook Pro bestel je het voordeligst bij tablettotaal.nl. Bestel voor 17:30 en je heb je bestelling de volgende dag al in huis. Voor eventuele vragen over een bepaald product of over het bestelproces kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.