9.2 / 10

Macbook Air 11 inch cases en hoezen

Een 11 inch MacBook Air is ideaal als je hem veel buitenshuis gebruikt, bijvoorbeeld op het werk of op school. Onderweg is de MacBook kwetsbaar en daarom is het belangrijk om hem in een stevige hoes op te bergen. Bij tablettotaal.nl koop je een MacBook Air hoes tegen de scherpste prijs, bovendien heb je de hoes de volgende dag in huis als je hem voor 17:30 besteld.

Filter

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Ben je niet helemaal zeker welke tablet je hebt?  

    Klik hier!

Filter

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Van welke serie is mijn 11 inch MacBook Air?

Sinds het jaar dat de 11 inch variant van de MacBook Air op de markt kwam in 2010 is er meerdere malen een nieuwe serie uitgebracht. De nieuwe series waren niet alleen van de binnenkant veranderd, maar ook aan de buitenkant. Het is daarom belangrijk om een hoes te kopen die aansluit bij de serie van jouw MacBook Air. Weet je niet goed welke serie jij hebt?

Klik op het appeltje links bovenin het scherm en vervolgens op ‘Over deze mac’. Daar zie je staan ‘Macbook Air’ en daarachter tussen haakjes de serie die je hebt. Dat kan bijvoorbeeld zijn ‘MacBook Air’ (11-inch, medio 2011).

De 11 inch MacBook Air is in te delen in twee groepen met dezelfde afmetingen:

  • De series begin 2015, begin 2014, medio 2013, medio 2012 & medio 2011 (0,3-1,7cm aflopend in hoogte, 29,95cm breed & 19,2cm diep).
  • De serie die eind 2010 is uitgebracht (0,3-1,7cm aflopend in hoogte, 29,95cm breed & 19,2cm diep).

Ruime keuze hoezen voor de 11 inch MacBook Air

De hoezen in ons assortiment zijn zeer stevig en bieden uitstekende bescherming tegen stoten en krassen. De hardshell cases bestaan uit twee delen en klik je gemakkelijk op je MacBook. Omdat wij enkel geteste hoezen aanbieden kunnen wij de pasvorm en de kwaliteit garanderen. De hoezen in ons assortiment zijn speciaal ontworpen voor de MacBook Air 11 inch waardoor hij perfect op de MacBook past. Ook zijn de USB-poorten, oplaadpoort en overige ingangen hierdoor goed bereikbaar.

De 11 inch MacBook Air hoezen in ons huidige assortiment zijn geschikt voor de 2013, 2014 en 2015 modellen. Bij de producteigenschappen staat per product aangegeven voor welke MacBook de hoes geschikt is.

Waarom een hoes bestellen bij tablettotaal?

Bij tablettotaal.nl bieden wij enkel producten aan die getest zijn en aan de vereiste kwaliteit voldoen. Als je vragen hebt over onze hoezen of over je bestelling kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Heb je een mooie hoes gevonden? Bestel hem dan voor 17:30 uur, want dan krijg je hem de volgende dag al thuis bezorgd!