9.2 / 10

MacBook 12 inch hoezen

Macbook 12 inch is een compacte, slanke en lichte laptop. Eentje om trots op te zijn. Om interne en externe beschadigingen te voorkomen adviseren wij ten alle tijden een Macbook 12 inch hoes te gebruiken. De covers zijn trendy, stijlvol en verkrijgbaar in diverse kleuren. Bestel je voor 17:30? Dan heb je je hoes de volgende dag al in huis.

Filter

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Ben je niet helemaal zeker welke tablet je hebt?  

    Klik hier!

Filter

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

MacBook 12 inch

De ‘MacBook’ was oorspronkelijk een van de eerste modellen die werd uitgebracht. Daarop volgden de MacBook Pro en de MacBook Air. In 2015 heeft Apple de MacBook opnieuw uitgebracht met een 12 inch scherm. In 2016 en 2017 volgden de nieuwe series van dit type MacBook. Deze hebben allen dezelfde afmetingen en hetzelfde gewicht waardoor de hoezen in deze categorie geschikt zijn voor alle 12 inch MacBooks. De afmetingen zijn de volgende:

  • Hoogte: 0,35 – 1,31 cm
  • Breedte: 28,05 cm
  • Diepte: 19,65 cm
  • Gewicht: 0,92 kg

Welke MacBook heb ik?

Als u niet zeker weet welk type MacBook u heeft kunt u dat eenvoudig controleren. Klik daarvoor op het appeltje links bovenin het scherm en vervolgens op ‘Over deze mac’. Daar zie je staan ‘Macbook’ en daarachter tussen haakjes de serie die je hebt. Dat kan bijvoorbeeld zijn ‘MacBook (Retina, 12-inch, begin 2015).

MacBook 12 inch hard case kopen

In het assortiment van tablettotaal.nl heb je ruime keuze uit hardshell cases voor je 12 inch MacBook. De hoezen zijn semi transparant en erg gemakkelijk te bevestigen. De hoes bestaat uit twee losse delen welke je in één beweging plaatst. Doordat ze speciaal voor dit type MacBook gemaakt zijn passen ze perfect en blijft de MacBook licht van gewicht. Bovendien blijven de poorten aan de zijkant van de MacBook vrij om te gebruiken.

Een 12 inch MacBook hoes bestellen bij tablettotaal.nl

Hardshell cases voor je 12 inch MacBook bestel je het voordeligst bij tablettotaal.nl. Bestel voor 17:30 en je heb je bestelling de volgende dag al in huis. Voor eventuele vragen over een bepaald product of over het bestelproces kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.