9.2 / 10

Huawei kinderhoes

De kinderhoezen van tablettotaal.nl in deze categorie zijn speciaal gemaakt voor de tablets van Huawei. De hoezen beschermen de tablet tegen krassen, vuil en andere beschadigingen. Dankzij deze zeer stevige hoezen kunnen kinderen zonder problemen met de Huawei tablet aan de slag. Plaat je je bestelling voor 17:30? Dan heb je hem de volgende dag al in huis.

Van laag naar hoog sorteren

4 items

per pagina
 1. Huawei M5 - 8.4 inch Kinderhoes Blauw
  Huawei M5 - 8.4 inch Kinderhoes Blauw
  Regular Price 25,95 Special Price 19,80
 2. Huawei M5 - 8.4 inch Kinderhoes Roze
  Huawei M5 - 8.4 inch Kinderhoes Roze
  Regular Price 25,95 Special Price 19,80
 3. Huawei M5 - 10.8 inch Kinderhoes Roze
  Huawei M5 - 10.8 inch Kinderhoes Roze
  Regular Price 25,95 Special Price 19,80
 4. Ben je niet helemaal zeker welke tablet je hebt?  

 5. Huawei M5 - 10.8 inch Kinderhoes Blauw
  Huawei M5 - 10.8 inch Kinderhoes Blauw
  Regular Price 25,95 Special Price 19,80
Van laag naar hoog sorteren

4 items

per pagina

Hoezen voor diverse modellen Huawei tablets

Tablets van Huawei zijn er in verschillende modellen en afmetingen waardoor niet alle hoezen om alle tablets van dit merk passen. Het is daarom belangrijk is om rekening te houden met het model van uw tablet. Weet je niet zeker welk model Huawei tablet jij hebt? Dan kun je gemakkelijk achterhalen.

Pak je tablet erbij en ga naar ‘Instellingen’, vervolgens naar ‘Over de telefoon’ en naar ‘Modelnummer’. Daar kun je het modelnummer van jouw tablet aflezen. Als je dat modelnummer in Google intypt komt jouw tabletmodel naar boven. Voor het merk Huawei hebben wij 2 typen hoezen in ons assortiment. Dat zijn de volgende twee modellen:

Zorg dat je goed weet welke tablet je hebt om te voorkomen dat je de verkeerde hoes besteld. Voor meer informatie over het achterhalen welke tablet je hebt kun je onze ‘Welke tablet heb ik?’ pagina raadplegen. Ben je op zoek maar een kinderhoes voor een tablet van een ander merk? Bekijk dan ons volledige aanbod kinderhoezen.

Een kinderhoes voor je Huawei tablet kopen

De kinderhoezen die wij aanbieden zijn van uitstekende kwaliteit. Doordat alle hoezen getest zijn kunnen wij de kwaliteit en de pasvorm waarborgen. De hoezen hebben een vrolijke kleur en zijn voorzien van een groot handvat waardoor kinderen de tablet goed vast kunnen houden, ook als ze ermee rondlopen Verder zijn de hoezen zacht, buigzaam en eenvoudig te bevestigen om de Huawei tablet.

Een Huawei kinderhoes bestellen bij tablettotaal.nl

De kinderhoezen die wij in ons assortiment aanbieden zijn getest waardoor wij de kwaliteit en de pasvorm van de hoezen kunnen garanderen. Heb je nog vragen over een product of over het plaatsen van een bestelling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bestel voor 17:30 en je hebt je bestelling de volgende dag al in huis.