Tablet kinderhoezen

Kies hieronder jouw type tablet en maak een keuze uit ons assortiment kinderhoezen.

Van laag naar hoog sorteren

1 item

per pagina
  1. samsung galaxy tab a 8.0 kid proof case black, samsung galaxy tab a 8.0 kids case black
    Samsung Galaxy Tab A 8.0 inch model 2019 Kinderhoes zwart
    Regular Price 19,95 Special Price 14,95
Van laag naar hoog sorteren

1 item

per pagina

Kinderhoezen voor alle tablets

Bij tablettotaal.nl vinden wij het belangrijk dat kinderen zonder risico met een tablet aan de slag kunnen. Om die reden hebben wij een uitgebreid assortiment met kinderhoezen voor verschillende tablets die de tablet extra goed beschermen. Weet je niet goed welke tablet je hebt? Dan kun je in de meeste gevallen gemakkelijk achterhalen. Op onze pagina met uitleg over verschillende modellen en series tablets lees je hier meer over.

In ons assortiment vind je de volgende beschermende kinderhoezen:

Per tabletmerk kan je via de navigatie aan de linkerkant jouw model tablet aanklikken om enkel de hoezen te tonen die geschikt zijn voor jouw tablet.

Ruime keuze kinderhoezen bij tablettotaal.nl

Ons assortiment bestaat uit veel kinderhoezen met verschillende kleuren, verschillende standaarden en diverse modellen. De hoezen zijn speciaal ontworpen met de gedachten dat kinderen de tablet gaan gebruiken. Dankzij de speciale ontwerpen van de cases is de kans op krassen en andere beschadigingen minimaal.

De hoezen zijn gemakkelijk om de tablet te plaatsen en bieden een extra stevige grip zodat kinderen de tablet goed vast kunnen houden, niet alleen als ze zitten maar ook als ze ermee lopen.

Tablet kinderhoes bestellen bij tablettotaal.nl

De hoezen die wij in ons assortiment aanbieden zijn getest waardoor wij de kwaliteit en de pasvorm van de hoezen kunnen garanderen. Heb je nog vragen over een product of over het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact met ons op. Bestel voor 17:00 uur en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden.