9.2 / 10

iPad Pro 12.9

De iPad Pro 12.9 heeft een 12,9 inch scherm dat extra helder is en het design van de iPad Pro is erg strak. Dat strakke design wil je natuurlijk graag zo houden om er lang van te kunnen genieten. Dat kan met behulp van een beschermhoes van tablettotaal.nl. Onze iPad hoezen hebben een perfect pasvorm waardoor ze uw iPad Pro optimaal beschermen. Vóór 17:30 besteld? De volgende dag al in huis.

Van laag naar hoog sorteren

2 items

per pagina
 1. iPad Pro 12.9 inch Draaibare Hoes Bruin kunstleer
  iPad Pro 12.9 inch Draaibare Hoes Bruin kunstleer
  Regular Price 25,95 Special Price 23,36
 2. iPad Pro 12.9 inch Draaibare Hoes Roze kunstleer
  iPad Pro 12.9 inch Draaibare Hoes Roze kunstleer
  Regular Price 25,95 Special Price 23,36
Van laag naar hoog sorteren

2 items

per pagina

iPad Pro 12.9 met modelnummer A1584 & A1652

De iPad Pro van 12,9 inch is in 2015 en in 2017 uitgebracht. Beide series hebben dezelfde afmetingen waardoor daar bij het kopen van een hoes geen rekening mee hoeft te worden gehouden. De iPad Pro 12.9 heeft de volgende afmetingen:

 • Hoogte: 30,57cm
 • Breedte: 22,06cm
 • Dikte: 0,69cm

Verschillende hoezen voor de iPad Pro 12.9

Een iPad Pro is niet goedkoop en je wilt er daarom graag lang van kunnen genieten. Om ervoor te zorgen dat je iPad Pro 12.9 niet beschadigd raakt is een goede beschermende hoes erg belangrijk. Daarnaast vergroot een beschermhoes ook het gebruiksgemak omdat de hoes vaak ook extra functies heeft zoals een standaard of een toetsenbord. Bij tablettotaal.nl kun je onder andere kiezen uit de volgende typen beschermhoezen:

 • Draaibare hoes – hoezen waarbij je de flap kunt vouwen tot een standaard en de iPad in de hoes kunt draaien zodat hij rechtop staat.
 • Book cover – hoezen die de voor- en achterkant van de iPad beschermen, de voorzijde wordt afgedekt met een klep die te vouwen is tot standaard.
 • Hoes met toetsenbord – ideaal als je jouw iPad Mini veel gebruikt om teksten te typen voor bijvoorbeeld school of het werk.

Afhankelijk waar jij je iPad Pro 12.9 voor gebruikt kun je er een passende hoes voor kiezen. Om ook het touchscreen te beschermen tegen krassen raden wij aan om ook een screenprotector voor je iPad Pro te bestellen.

iPad hoes met bedrukking bestellen

Gebruik je je iPad zakelijk binnen een bedrijf? Dan kun je de hoes ook laten bedrukken met de bedrijfsnaam of het bedrijfslogo. Voor meer informatie over het bedrukken van je iPad hoes kun je terecht op onze speciale pagina over het bedrukken van een beschermhoes.

Een hoes voor de iPad Pro 12.9 inch bestellen bij tablettotaal.nl

Bij tablettotaal.nl bieden wij enkel producten aan die getest zijn en aan de vereiste kwaliteit voldoen. Als je vragen hebt over onze hoezen of over je bestelling kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Heb je een mooie hoes gevonden? Bestel hem dan voor 17:30 uur, want dan krijg je hem de volgende dag al thuis bezorgd.